DETERMINATION OF AROMATIC ALCOHOLS IN BEER USING THE SOLID PHASE EXTRACTION (SPE) FOLLOWED BY GAS CHROMATOGRAPHY- MASS SPECTROMETRY (GC- MS). PART II. – THE CONTENT OF AROMATIC ALCOHOLS IN CZECH BEERS
Vědecké články
| 2009 | Kvasný průmysl
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fischer Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Automated Solutions using Small Scale SPE to Solve Challenging Applications
Aplikace
| 2016 | Anatune
GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
Zaměření
Životní prostředí
Determination of Short Chain Fatty Acids Isomers, the sensory active products of hops aging, in Beer
Vědecké články
| 2013 | Kvasný průmysl
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fischer Scientific
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Flavour Analysis of Confectionery, Using SIFT-MS
Aplikace
| N/A | Syft Technologies
SIFT-MS
Instrumentace
SIFT-MS
Výrobce
Syft Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Flavor Profiling of Different Olive Oils with Rancidity-Monitoring by Thermal Extraction GC/MS