GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

Multi-Residue Analysis of Pesticides In Oranges Using AOAC QuEChERS Method by GC-MS

Aplikace | 2010 | WatersInstrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Výrobce
Agilent Technologies, Waters
Klíčová slova
PDF verze ke stažení a čtení
 

Podobná PDF

Toggle
A p p licat ion Highlight: Multi-Residue Analysis of Pesticides in Flour Using AOAC QuEChERS Method by GC-MS C lic k on t he underlined blue t e x t for details on t he p roduc t s used…
Klíčová slova
eth, ethflour, flourrpy, rpyrif, rifazi, aziylp, ylpoph, ophlicat, licatifo, ifothy, thyunderlined, underlinedroc, roclfa, lfalic, licquattro
A p p licat ion Highlight: Multi-Residue Analysis of Pesticides in Grapes Using AOAC QuEChERS Method by GC-MS C lic k on t he underlined blue t e x t for details on t he p roduc t s used…
Klíčová slova
grapes, grapesrifo, rifoylp, ylpeno, enolicat, licatifo, ifothy, thyunderlined, underlinedoet, oetroc, roclfa, lfapesticide, pesticidelic, licquattro, quattrorac
A p p licat ion Highlight: Multi-Residue Analysis of Pesticides IN Rolled Oats Using AOAC QuEChERS Method by GC-MS C lic k on t he underlined blue t e x t for details on t he p roduc t s…
Klíčová slova
rolled, rolledoats, oatslfa, lfarifo, rifoylp, ylpeno, enolicat, licatifo, ifozin, zinthy, thyunderlined, underlinedoet, oetroc, rocpesticide, pesticidelic
A p p licat ion Highlight: Multi-Residue Analysis of Pesticides in Avocado Using AOAC QuEChERS Method by GC-MS C lic k on t he underlined blue t e x t for details on t he p roduc t s used…
Klíčová slova
ifo, ifoavocado, avocadoifl, ifllicat, licatstr, strunderlined, underlinedroc, roclfa, lfapesticide, pesticidelic, licquattro, quattrorac, raclcgc, lcgclin, linion
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.