Webináře LabRulezGCMS týden 42/2024

LabRulez: Webináře LabRulezGCMS týden 42/2024
V týdnu od 14. října na Vás čekají v oblasti plynné/pevné fáze a především GC, GC/MS, Raman a FTIR následující webináře.
👉 DETAILY A REGISTRACE V SEKCI WEBINÁŘE
👉 Vyhledávejte a filtrujte v největší globální databázi s více než 4 000 GC, HPLC, MS a spektroskopickými webináři.
1. Thermo Fisher Scientific: Solutions for environmental and food contaminant testing
- Út, 15.10.2024 10:30 CEST
Nové a zdokonalené pracovní postupy, které splňují a překračují evropské předpisy.
2. Agilent Technologies: MassHunter Acquisition Q-TOF Part II – Advance Settings
- Út, 15.10.2024 14:00 CEST
Připojte se k nám a podrobně prozkoumejte pokročilá nastavení v programu MassHunter Acquisition pro systémy Q-TOF.
3. Agilent Technologies: Sealing the Deal: Strategies for Leak-Free GC
- Út, 15.10.2024 17:00 CEST
Zjistíme, jak rozpoznat příznaky netěsností, řešit stávající netěsnosti a předcházet budoucím netěsnostem.
4. Phenomenex: Solid Phase Extraction Troubleshooting Tips and Tricks
- Út, 15.10.2024 19:00 CEST
Identifikujte běžné problémy spojené s metodami extrakce na pevné fázi.
5. Technology Networks/Thermo Fisher Scientific: Streamlining Data for Superior Therapeutic Manufacturing
- St, 16.10.2024 17:00 CEST
Tento webinář se zabývá tím, jak implementovat digitalizaci, aby se urychlilo rozhodování, splnily regulační požadavky a odstranila neslabší články ve vývoji bioterapeutik.
6. Waters Corporation: Empower Tips: Ask Me Anything About Processing Data - Part 2
- Čt, 17.10.2024 16:00 CEST
Toto je druhý z naší třídílné série webinářů Ask Me Anything na jedno z nejčastěji kladených témat - zpracování dat.
7. Bruker: Introduction to Nanoscale Infrared Spectroscopy and Imaging with Photothermal AFM-IR
- Čt, 17.10.2024 17:00 CEST
Srdečně vás zveme na tento živý webinář: Úvod do infračervené spektroskopie a zobrazování v nanoměřítku pomocí fototermální AFM-IR.
8. SelectScience/SepSolve Analytical: Investigating the impact of volatile compounds on the flavor profiles of foods and drinks
- Čt, 17.10.2024 17:00 CEST
Zjistěte, jak mohou inovativní techniky extrakce a obohacování v kombinaci s nejmodernějšími analýzami GC-MS poskytnout podrobnější a přesnější profily těkavých látek.




