GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Klinická analýza | LabRulez GCMS

    GC×GC Handbook Application Compendium of Comprehensive 2D GC - Vol.1-5

    Příručky
    | 2012 | Shimadzu
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu, ZOEX/JSB
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Ostatní, Klinická analýza

    Shimadzu Solutions for Application Notebook - Clinical Research - Application Notebook

    Příručky
    | 2018 | Shimadzu
    GC, Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, 2D-LC, LC/SQ
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, 2D-LC, LC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Klinická analýza

    Microorganism Species Analysis and Component Analysis

    Příručky
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, GC/SQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Fluorescenční spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, MALDI, HPLC, LC/TOF, LC/MS, LC/SQ, UV–VIS Spektrofotometrie, ICP/MS, ICP/OES, AAS, Fluorescenční spektroskopie, Mikroskopie, X-ray
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Klinická analýza
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Martin Fusek: Weizmannův institut se chtěl na naší letní škole podílet

    Čt, 16.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.