Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
GCMS
LCMS
ICPMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
GCMS
LCMS
ICPMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
GCMS
LCMS
ICPMS
Zaměření
Materiálová analýza
(1)
Ostatní
(1)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
GC
Příprava vzorků
(2)
GC
Výrobce
Agilent Technologies
(2)
Axel Semrau
(2)
CTC Analytics
(2)
DataApex
(2)
Autor
ARC
(6)
Agilent Technologies
(129)
Axel Semrau
Bruker
(1)
Axel Semrau
Typ Publikace
Aplikace
Brožury a specifikace
(2)
Aplikace
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na GC od Axel Semrau | LabRulez GCMS
Determination of mineral oil contaminations in foodstuff, cosmetics and packaging
Aplikace
| 2018 | Axel Semrau
GC, Příprava vzorků
Instrumentace
GC, Příprava vzorků
Výrobce
Agilent Technologies, Axel Semrau, CTC Analytics, DataApex
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza, Ostatní
Determination of the fatty acid composition in refined oils and fats by alkaline transesterification
Aplikace
| 2018 | Axel Semrau
GC, Příprava vzorků
Instrumentace
GC, Příprava vzorků
Výrobce
Agilent Technologies, Axel Semrau, CTC Analytics, DataApex
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky
St, 24.4.2024
ALS Czech Republic
ANALYTIKA: Setkejte se s námi na veletrzích a konferencích
Po, 22.4.2024
ANALYTIKA
Představení systému Metrohm OMNIS NIRS
Po, 22.4.2024
Metrohm Česká republika
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.