GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na GC | LabRulez GCMS

    Analysis of Vegetable Oils using Gas Chromatography

    Aplikace
    | 2004 | Shimadzu
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    N-nitrosamines in 21th Century

    Vědecké články
    | 2016 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD
    Instrumentace
    GC, GC/MSD
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part II. – Retention Time and Selectivity

    Vědecké články
    | 2013 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Trans-2-Nonenal in Barley Grain, Malt and Beer

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    GC, SPME, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, SPME, Termální desorpce
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALT

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN BREWING. PART 2. – THE DETERMINATION OF HIGH VOLATILE BEER FLAVOURS AFTER HEADSPACE EXTRACTION

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, DANI Instruments
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    STUDIUM TVORBY DIMETHYLSULFIDU V PRŮBĚHU SLADOVANÍ

    Vědecké články
    | 1996 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF THE FATTY ACIDS IN BEER BY SPME

    Vědecké články
    | 2005 | Kvasný průmysl
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Velká událost ve světě GC/MS - společnost LECO uvádí na trh Pegasus® BTX

    Po, 6.5.2024
    LECO

    Phenomenex: Technical Sales Consultant

    Po, 6.5.2024
    Phenomenex

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.