GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na GC/SQ od PerkinElmer | LabRulez GCMS

    GRAIN TESTING SOLUTIONS - Instrumentation, Analysis, Software, and Service

    Brožury a specifikace
    | 2019 | PerkinElmer
    GC/MSD, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of 24 Polycyclic Aromatic Hydrocarbons in Smoked Meat by ASE Extraction-GPC Purification Coupled with GC/MS

    Aplikace
    | 2019 | PerkinElmer
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SOLUTIONS AND SERVICES FOR BETTER RESULTS - Analytical Solutions Guide

    Ostatní
    | 2017 | PerkinElmer
    GC/MSD, HeadSpace, GC/IT, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/IT, GC/SQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Průmysl a chemie

    Qualifying Mustard Flavor by Headspace Trap GC/MS using the Clarus SQ 8

    Aplikace
    | 2011 | PerkinElmer
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Qualitative Evaluation of Aroma-Active Compounds in Grape and Grape-Derived Products by Means of Headspace SPME-GC/MS Analysis

    Aplikace
    | 2012 | PerkinElmer
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    PerkinElmer, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Coffee Characterization Using Clarus SQ 8 GC/MS, TurboMatrix HS Trap and GC SNFR Olfactory Port

    Aplikace
    | 2013 | PerkinElmer
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comparison of Syringe and SPME Headspace Methods for GC/MS Analysis of Foods

    Aplikace
    | 2017 | PerkinElmer
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Butylated Hydroxytoluene in Food with Headspace Trap-GC/MS

    Aplikace
    | 2010 | PerkinElmer
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast, Quantitative Analysis of Residual Solvents in Cannabis Concentrates

    Aplikace
    | 2018 | PerkinElmer
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quantification of Phthalate Leaching from Food Contact Materials by GC/MS

    Aplikace
    | 2016 | PerkinElmer
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    PerkinElmer
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Zpracování GCMS NIST dat v bezplatné softwarové laboratoři pro univerzity - Část 11: (Pokročilé) Sledování komplexní koeluce pomocí AMDIS a NIST Search

    Ne, 2.6.2024
    James Little/Mass Spec Interpretation Services

    Laureátkou ceny Via Chimica pro rok 2024 je Karolína Slonková

    Ne, 2.6.2024
    Nadace Experientia

    „První komunikátoři vědy pro mě byli už učitelé na střední,“ říká výzkumnice a laureátka ceny Učené společnosti Barbora Rudzanová

    Ne, 2.6.2024
    RECETOX - Centrum pro výzkum toxických látek v prostředí
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.