GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na SPME od Shimadzu | LabRulez GCMS

    Analysis of aroma compounds in chocolate formulated from cacaos of different geographical origins using SPME Arrow-GC-MS

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comparative analysis of aroma compounds of African pears via differently coated solid-phase micro-extraction fibres (SPME) using GC-FID and GCMS

    Aplikace
    | 2003 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Japanese Sake Utilizing the Solid Phase Micro Extraction GC-MS Method

    Aplikace
    | 2011 | Shimadzu
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Optimization and Evaluation of Traditional SPME and SPME Arrow for Qualitative Analysis of Meat Aroma

    Aplikace
    | 2021 | Shimadzu
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of DMTS in Alcoholic Drinks Using SPME Arrow

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of 2,4,6 Trichloroanisole in cork and wine with HS-SPME/GCMS - standard - fast

    Aplikace
    | N/A | Shimadzu
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    New Approach to Food Smell Analysis Using Combination of GCMS™ and GC-SCD (2)

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Qualitative Analysis of Aroma Components in Beer Using Peak Deconvolution

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, Software
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, Software
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Simple Analysis of Pesticides Using AOC-MEPS System

    Aplikace
    | 2012 | Shimadzu
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Phthalate Esters in Vegetable Oils Using Direct Immersion Solid-Phase Microextraction and Fast GC Coupled with Triple Quadrupole MS

    Aplikace
    | 2016 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Nový systém čištění vody ELGA Purelab Flex

    St, 8.5.2024
    Česká voda – MEMSEP, a.s.

    EnviroMail™17/Evropa: Ochrana zdrojů pitných vod: Inovativní řešení problematiky výskytu pesticidů v krajině

    St, 8.5.2024
    ALS Czech Republic

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.