GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na Termální desorpce od Frontier Lab | LabRulez GCMS

    Rapid determination of cannabinoids in edibles by thermal desorption GC/MS (1)

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Compositional analysis of polyunsaturated fatty acid oil by one-stepthermally assisted hydrolysis / methylationin the presence of trimethylsulfonium hydroxide (TMSH)

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC, GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Rapid Screening of Cannabinoids in Edibles by Thermal Desorption (TD) GC/MS & TD GC/FID

    Příručky
    | 2019 | Frontier Lab
    GC, GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 7. Flavor Components in sake (Japanese rice)

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Differentiation of Lavandula angustifololia (Lavender) species using EGA-MS

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Components analysis using “Magic Chemisorber®” 1. Flavor Components in Red wine

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Components analysis using “Magic Chemisorber®” 2. Head space analysis of kimchi flavor components

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Components analysis using “Magic Chemisorber®” 3. Flavor Components in Peach/Strawberry Flavored Drink

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Components analysis using “Magic Chemisorber®” 4. Canned Beer

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 1. Flavor components in red wine

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Zpracování GCMS NIST dat v bezplatné softwarové laboratoři pro univerzity: Část 9 - 58 456 dalších spekter pro demonstrační vyhledávání v NIST, bezplatném softwaru pro univerzity

    Ne, 19.5.2024
    James Little/Mass Spec Interpretation Services

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.