GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Frontier Lab | LabRulez GCMS

    Components analysis using “Magic Chemisorber®” 1. Flavor Components in Red wine

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Components analysis using “Magic Chemisorber®” 2. Head space analysis of kimchi flavor components

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Components analysis using “Magic Chemisorber®” 3. Flavor Components in Peach/Strawberry Flavored Drink

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Components analysis using “Magic Chemisorber®” 4. Canned Beer

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 1. Flavor components in red wine

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid phase extraction using new Polar Magic Chemisorber ® 7. Flavor Components in sake (Japanese rice)

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of fatty acids in a cooking oil using an On-line micro Reaction Sampler

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Pyrolýza
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Compositional analysis of polyunsaturated fatty acid oil by one-stepthermally assisted hydrolysis / methylationin the presence of trimethylsulfonium hydroxide (TMSH)

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC, GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Notes on Reactive Pyrolysis of Fatty acids using Trimethylsulfonium hydroxide

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC, Pyrolýza
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Differentiation of Lavandula angustifololia (Lavender) species using EGA-MS

    Aplikace
    | N/A | Frontier Lab
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce, Pyrolýza
    Výrobce
    Frontier Lab
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR

    Martin Fusek: Weizmannův institut se chtěl na naší letní škole podílet

    Čt, 16.5.2024
    Vědavýzkum.cz
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.