GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Phenomenex | LabRulez GCMS

    roQ™ QuEChERS Kits - Extraction and Dispersive Kits User Guide

    Příručky
    | 2018 | Phenomenex
    Příprava vzorků, Spotřební materiál
    Instrumentace
    Příprava vzorků, Spotřební materiál
    Výrobce
    Phenomenex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analyzing Fats and Oils by GC

    Příručky
    | 2018 | Phenomenex
    GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Phenomenex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    CANNABIS TESTING LC/GC/SFC/SPE/QuEChERS

    Příručky
    | N/A | Phenomenex
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, GC kolony, Spotřební materiál, LC/MS, LC kolony
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků, GC kolony, Spotřební materiál, LC/MS, LC kolony
    Výrobce
    Phenomenex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Persistent Organic Pollutants (POPs) - GC Application Guide

    Příručky
    | 2022 | Phenomenex
    GC kolony, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC kolony, Spotřební materiál
    Výrobce
    Phenomenex
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

    St, 15.5.2024
    SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

    Odešli tři držitelé čestných doktorátů Univerzity Pardubice

    Út, 28.5.2024
    Univerzita Pardubice
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.