Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez GCMS
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer
Vědecké články
| 2010 | Kvasný průmysl
GC, SPME, Termální desorpce
Instrumentace
GC, SPME, Termální desorpce
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analysis of Beverages and especially Beer. Part II. – Stir Bar Sorptive Extraction
Vědecké články
| 2010 | Kvasný průmysl
SPME, Termální desorpce
Instrumentace
SPME, Termální desorpce
Výrobce
GERSTEL
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie (OPTIK INSTRUMENTS)
Po, 20.5.2024
LabRulez
Zpracování GCMS NIST dat v bezplatné softwarové laboratoři pro univerzity: Část 9 - 58 456 dalších spekter pro demonstrační vyhledávání v NIST, bezplatném softwaru pro univerzity