GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na GC/MSD | LabRulez GCMS

    ANALÝZA AKRYLAMIDU METODOU GC-MS

    Vědecké články
    | 2013 | Chemické listy
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VYUŽITÍ METODY MIKROEXTRAKCE TUHOU FÁZÍ PRO STANOVENÍ BISFENOLŮ VE VODÁCH

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí

    VYUŽITÍ MIKROEXTRAKCE NA TUHOU FÁZI PRO STANOVENÍ LINEÁRNÍCH MUSK SLOUČENIN

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí

    Phthalates in PM2.5 airborne particles in the Moravian-Silesian Region, Czech Republic

    Vědecké články
    | 2016 | Perspectives in Science
    GC/MSD, Pyrolýza, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Pyrolýza, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, CDS Analytical
    Zaměření
    Životní prostředí

    Organic geochemistry of fossil resins from the Czech Republic

    Vědecké články
    | 2014 | Elsevier (Akademie věd ČR)
    GC/MSD, Pyrolýza, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, Pyrolýza, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, CDS Analytical
    Zaměření
    Životní prostředí

    OPTIMALIZÁCIA PLYNOVEJ CHROMATOGRAFIE PRE STANOVENIE TOXICKÝCH CHEMICKÝCH LÁTOK V MOBILNOM LABORATÓRIU

    Vědecké články
    | 2014 | Chemické listy
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Bruker
    Zaměření
    Nebezpečné látky

    Food fraud in oregano: Pesticide residues as adulteration markers

    Vědecké články
    | 2019 | Food Chemistry
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, Waters
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    IDENTIFIKACE SENZORICKY AKTIVNÍCH LÁTEK MINERÁLNÍCH VOD S CITRONOVOU PŘÍCHUTÍ POMOCÍ PLYNOVÉ CHROMATOGRAFIE S OLFAKTOMETRICKÝM DETEKTOREM

    Vědecké články
    | 2017 | Chemické listy
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Evaluation of functional characteristics of lactose by inverse gas chromatography

    Vědecké články
    | 2012 | Procedia Engineering (VŠCHT Praha)
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Farmaceutická analýza

    A novel approach to assess the quality and authenticity of Scotch Whisky based on gas chromatography coupled to high resolution mass spectrometry

    Vědecké články
    | 2018 | Analytica Chimica Acta (Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha)
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Zpracování GCMS NIST dat v bezplatné softwarové laboratoři pro univerzity: Část 9 - 58 456 dalších spekter pro demonstrační vyhledávání v NIST, bezplatném softwaru pro univerzity

    Ne, 19.5.2024
    James Little/Mass Spec Interpretation Services

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.