GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na SPME | LabRulez GCMS

    Complete Separation and Quantitation of Fusel Oils by Capillary GC

    Aplikace
    | N/A | Agilent Technologies
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Aroma Profile of Pet Food by GC-TOFMS and GCxGC-TOFMS

    Aplikace
    | 2012 | LECO
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast Analysis of Food and Beverage Products using a Mass Spectrometry Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Fast Analysis of Beverages using a Mass Spectral Based Chemical Sensor

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comparison of the Sensitivity of Solid Phase MicroExtraction (SPME) and Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) for the Determination of Polycyclic Aromatic Hydrocarbons (PAHs) in Water and Soil Samples

    Aplikace
    | 2001 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí

    Coupling Retention Time Locked Methods and Libraries to Automated SPME or SBSE for Analysis of Flavors and Fragrances

    Aplikace
    | 2003 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Benefits of using sample enrichment techniques (Headspace SPME, Twister SBSE, and Dynamic headspace) to determine trace level analytes present in a herbal based liquor

    Aplikace, Technické články
    | 2011 | Anatune
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Příprava vzorků, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, Příprava vzorků, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    SPME workshop focusing on the analysis of Coffee

    Aplikace
    | 2012 | Anatune
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Food Samples using Thin Film Solid Phase Microextraction (TF-SPME) and Thermal Desorption GC/MS

    Aplikace
    | 2019 | GERSTEL
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Solid Phase Micro-Extraction (SPME) Coupled with Selectable 1D/2D GC-MS for the Determination of Food Product Flavors

    Aplikace
    | 2012 | GERSTEL
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Velká událost ve světě GC/MS - společnost LECO uvádí na trh Pegasus® BTX

    Po, 6.5.2024
    LECO

    Phenomenex: Technical Sales Consultant

    Po, 6.5.2024
    Phenomenex

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.