GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na SPME | LabRulez GCMS

    IDENTIFIKACE REZIDUÍ IMPROVIZOVANÝCH VÝBUŠNIN FYZIKÁLNĚ-CHEMICKÝMI ANALYTICKÝMI METODAMI ZA REÁLNÝCH PODMÍNEK PO VÝBUCHU

    Vědecké články
    | 2019 | Chemické listy
    GC, GC/MSD, SPME, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Nebezpečné látky

    Contamination from the environment as a source of bottled water off-odour: a case study

    Vědecké články
    | 2018 | Kvasný průmysl
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Possibilities of Utilization of Modern Sample Preparation Methods for Gas Chromatographic Analyses in Beverage and Namely Brewing Analytics. Part III. – Solid-Phase Microextraction and Stir Bar Sorptive Extraction in Fatty Acids Analysis in Beer

    Vědecké články
    | 2010 | Kvasný průmysl
    GC, SPME, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, SPME, Termální desorpce
    Výrobce
    GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    POKROKY A VYUŽITIE MIKROEXTRAKČNÝCH TECHNÍK NA ANALÝZU REZÍDUÍ PESTICÍDOV V POTRAVINÁCH

    Vědecké články
    | 2018 | Chemické listy
    HeadSpace, SPME, Termální desorpce, Příprava vzorků
    Instrumentace
    HeadSpace, SPME, Termální desorpce, Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A novel approach to assess the quality and authenticity of Scotch Whisky based on gas chromatography coupled to high resolution mass spectrometry

    Vědecké články
    | 2018 | Analytica Chimica Acta (Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha)
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VYUŽITÍ MIKROEXTRAKCE NA TUHOU FÁZI PRO STANOVENÍ LINEÁRNÍCH MUSK SLOUČENIN

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí

    IDENTIFIKACE SENZORICKY AKTIVNÍCH LÁTEK MINERÁLNÍCH VOD S CITRONOVOU PŘÍCHUTÍ POMOCÍ PLYNOVÉ CHROMATOGRAFIE S OLFAKTOMETRICKÝM DETEKTOREM

    Vědecké články
    | 2017 | Chemické listy
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    VYUŽITÍ METODY MIKROEXTRAKCE TUHOU FÁZÍ PRO STANOVENÍ BISFENOLŮ VE VODÁCH

    Vědecké články
    | 2015 | Chemické listy
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Životní prostředí

    Use of Modern Analytical SPDE and TDAS Methods for the Analysis of Sulphur Volatile Flavors

    Vědecké články
    | 2011 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Velká událost ve světě GC/MS - společnost LECO uvádí na trh Pegasus® BTX

    Po, 6.5.2024
    LECO

    Phenomenex: Technical Sales Consultant

    Po, 6.5.2024
    Phenomenex

    Metrohm: Obchodní a aplikační specialista

    Ne, 5.5.2024
    Metrohm Česká republika
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.