GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

      1. Instrumentace

      1. Výrobce

      1. Autor

      1. Typ Publikace

      1. Rok vydání

      Aplikace se zaměřením na Termální desorpce | LabRulez GCMS

      Welcoming the Thermal Desorption 3.5 unit at Anatune!

      Technické články
      | 2017 | Anatune
      GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Termální desorpce, GC/Q-TOF
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, Termální desorpce, GC/Q-TOF
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
      Zaměření

      Automated Solution for Spiking Thermal Desorption Tubes using GERSTEL Tube Spiking System and TD3.5+

      Technické články
      | 2018 | Anatune
      GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/QQQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/QQQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
      Zaměření

      Further Development of Spiking Thermal Desorption Tubes using GERSTEL Tube Spiking System and TD3.5+

      Technické články
      | 2018 | Anatune
      GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/QQQ
      Instrumentace
      GC/MSD, GC/MS/MS, Termální desorpce, Příprava vzorků, GC/QQQ
      Výrobce
      Agilent Technologies, GERSTEL, Anatune
      Zaměření
      • Před
      • 1
      • Další
       

      Mohlo by Vás zajímat


      Agilent AI integrace píků v GC/MS analýze ftalátů

      Út, 16.4.2024
      Altium International

      JARNÍ SLEVY 2024 - nabídka slev na spotřební materiál

      Po, 15.4.2024
      Pragolab

      Tuk je možné vydolovat i z tisíce let staré keramiky, říká Veronika Brychová

      Čt, 25.4.2024
      Akademie věd České republiky
      Další projekty
      Sledujte nás
      Další informace
      WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
      LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.