GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

Analysis of Food Samples using Thin Film Solid Phase Microextraction (TF-SPME) and Thermal Desorption GC/MS

Aplikace | 2019 | GERSTELInstrumentace
GC/MSD, SPME, Termální desorpce, GC/SQ
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Klíčová slova
PDF verze ke stažení a čtení
 

Podobná PDF

Toggle
GERSTEL Application Note No. 200, 2018 Analysis of Beverage Samples using Thin Film Solid Phase Microextraction (TF-SPME) and Thermal Desorption GC/MS John R. Stuff1, Jackie A. Whitecavage1, Jonathan J. Grandy2, and Janusz Pawliszyn2 1. GERSTEL, Inc., 701 Digital Drive, Suite…
Klíčová slova
kow, kowlog, logcompound, compoundpeak, peakalcoholic, alcoholicbeverage, beveragegerstel, gerstelflavor, flavorspme, spmeplaced, placedsuspended, suspendedaroma, aromaempty, emptyblotted, blottedenjoyed
GERSTEL Application Note No. 203, 2019 Direct Thermal Extraction Analysis of Food Packaging Material Laurel Vernarelli, Jackie Whitecavage, John Stuff GERSTEL, Inc., 701 Digital Drive, Suite J, Linthicum, MD, 21090, USA ABSTRACT This study describes the use of the GERSTEL…
Klíčová slova
gerstel, gerstelbrand, brandthermal, thermalpackaging, packagingtdu, tdubenzaldehyde, benzaldehydemps, mpsvanillin, vanillindirect, directmultipurpose, multipurposedesorption, desorptionfood, foodextraction, extractiontube, tubescalping
AppNote 5/2000 Determination of Flavor and Off Flavor Compounds in Dairy Products using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MSD/ PFPD Andreas Hoffmann, Arnd Heiden Gerstel GmbH & Co. KG, Eberhard-Gerstel-Platz 1, D-45473 Mülheim an der Ruhr, Germany…
Klíčová slova
flavor, flavorabundance, abundancearoma, aromadairy, dairycompounds, compoundscontribute, contributegerstel, gerstelemulsified, emulsifiedproducts, productssorptive, sorptivetime, timelactones, lactonesthermal, thermalcream, creamcheese
PO-CON23014E Packaged Food Aroma Profiling with the Smart Aroma Database on GCMS AOAC 2023 W055 Dominika Gruszecka1, Cristina Matos Mejias1, Alan Owens1, Michael May1, Greg Vandiver1, William Lipps1 1 Shimadzu Scientific Instruments, Maryland, USA Introduction SPME sample preparation paired with…
Klíčová slova
aroma, aromastale, staleretention, retentionresponse, responsesmart, smarttime, timechips, chipsgcms, gcmsinstrument, instrumentspl, splcream, creamspme, spmedatabase, databaseice, icethioacetate
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.