GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

Comparison of EG-Silicone-SBSE and Derivatization-PDMS-SBSE for the Analysis of Phenolic Compounds and Off-fl avors in Water

Aplikace | 2012 | GERSTELInstrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Zaměření
Životní prostředí
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Klíčová slova
PDF verze ke stažení a čtení
 

Podobná PDF

Toggle
AppNote 3/2011 Using Three Types of Twister Phases for Stir Bar Sorptive Extraction of Whisky, Wine and Fruit Juice Yunyun Nie, Eike Kleine-Benne Gerstel GmbH & Co. KG, Eberhard-Gerstel-Platz 1, D-45473 Mülheim an der Ruhr, Germany KEYWORDS EG-Silicone Twister, Stir…
Klíčová slova
twister, twistertwisters, twisterssilicone, siliconepdms, pdmsphenethyl, phenethylextraction, extractionpolar, polarwhisky, whiskyalpha, alphacompounds, compoundscresol, cresolalcohol, alcoholstir, stirethylphenol, ethylphenolwine
GERSTEL Twister®
|GERSTEL|Brožury a specifikace
GERSTEL Twister® The GERSTEL Twister® enables efficient extraction of organic compounds from aqueous matrices based on Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE). SBSE is a solvent-free extraction technique, which is significantly faster than most conventional extraction techniques. SBSE is up to…
Klíčová slova
twisters, twisterstwister, twistertwicester, twicestergerstel, gerstelstir, stirdesorption, desorptionextraction, extractionsbse, sbsesorptive, sorptivebar, barpdms, pdmsthermal, thermalcompounds, compoundsflex, flexmsbse
Using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) for Taste and Odour Measurements in Drinking Water Andy Golby Jeff Stubbs www.anatune.co.uk Purpose of this presentation • Brief introduction into Twister SBSE (focussed on Taste and Odour water contaminants) Who are Anatune? •…
Klíčová slova
twister, twistertdu, tduextraction, extractionlint, lintsbse, sbsemps, mpsstir, stiranatune, anatunerack, rackpdms, pdmsadd, addeasy, easyodour, odourwater, waterrinse
AppNote 2/2012 Determining Phenolic Compounds in Whisky using Direct Large Volume Injection and Stir Bar Sorptive Extraction Yunyun Nie, Eike Kleine-Benne Gerstel GmbH & Co. KG, Eberhard-Gerstel-Platz 1, D-45473 Mülheim an der Ruhr, Germany KEYWORDS Phenols, Whisky, Capillary GC-MS, LVI,…
Klíčová slova
cresol, cresolwhisky, whiskysbse, sbseguaiacol, guaiacollvi, lviphenolic, phenolicphenol, phenoltwisters, twisterstdu, tdusilicone, siliconecompounds, compoundsgerstel, gerstelalex, alexextraction, extractionusing
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.