GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Pořadatel
Technology Networks
Technology Networks
Technology Networks zkoumá vědu, na které vám záleží, a poskytuje přístup k nejnovějším vědeckým zprávám, produktům, výzkumu, videím a posterům. Technology Networks je součástí LabX Media Group, která vlastní také Lab Manager, LabX a The Scientist. Technology Networks nabízí dnešním vědcům jediný zdroj, který obsahuje jedinečný, poutavý a zábavný obsah z oblasti jejich výzkumu.
Tagy
GC/MS
GC/MS/MS
Příprava vzorků
ICP/MS
ICP/OES
AAS
LinkedIn Logo

Advances in Food and Beverage Testing 2024 (Day 1)

ZÁZNAM | Proběhlo St, 24.7.2024
Seznamte se s nejnovějšími poznatky o bezpečnosti, pravosti a kvalitě potravin a nápojů, jakož i s technologiemi, které podporují kritickou práci při zajišťování integrity potravinového řetězce.
Přejít na webinář
Technology Networks: Advances in Food and Beverage Testing 2024
Technology Networks: Advances in Food and Beverage Testing 2024

Explore the latest knowledge on the safety, authenticity and quality of food and beverages, as well as the technology that supports the critical work done to ensure the integrity of the food supply chain.

This online symposium will explore:
  • Untargeted analysis techniques used to ensure food authenticity
  • Sample preparation techniques for food applications
  • Use of thermal infrared imaging for salmonella detection
  • Elemental analysis for food and beverage testing
  • Miniaturized food analysis devices
  • Sustainable lab consumables for food analysis
  • Heavy metals in processed baby food
  • Residual analysis using GC/MS

Day 1 – July 24

16:00 – 17:00 BST How to Use and Interpret Untargeted Testing for Food Authenticity
  • John Points, Kate Kemsley, PhD and Catherine Frankis, PhD (Food Authenticity Network)
17:00 – 17:10 BST Networking Break
17:10 – 17:55 BST Beyond All Limits: Elevating the Standards of Residual Analysis with Triple Quadrupole GC/MS
  • Joel Ferrer and Anastasia Andrianova, PhD (Agilent)
17:55 – 18:00 BST Networking Break
18:00 – 18:20 BST Elemental Analysis Trends and Advances in Food and Beverage Testing
  • Nikolay Kovachev, PhD (Agilent)
18:20 – 18:30 BST Networking Break
18:30 – 19:10 BST The Use of Thermal Infrared Cameras for Pathogen Detection (Salmonella) on Tomato Surfaces
  • Andy Moreno, PhD (AME Certified PCR AI Laboratories)
19:10 – 19:20 BST Networking Break
19:20 – 19:40 BST About the Use of Micro-SPE for an Automated and Green Sample Preparation
  • Hans-Joachim Hübschmann, PhD (PAL System)
19:40 – 19:50 BST Networking Break
19:50 – 20:30 BST Driving Behaviors for Food and Beverage Breakthroughs
  • Trevor Morones, PhD (Control Point)
20:30 BST End of Day 1
Technology Networks
LinkedIn Logo
 

Mohlo by Vás zajímat

Through-container analysis with Raman spectroscopy

Aplikace
| 2025 | Metrohm
Instrumentace
RAMAN Spektrometrie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Materiálová analýza

Comparative Analysis of Air Sampling Strategies for VOC Monitoring using TD- GCMS Along with Chemometrics Study to Enhance Understanding of Complex Samples

Postery
| 2025 | Agilent Technologies (ASMS)
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ, Termální desorpce
Výrobce
Agilent Technologies, Markes
Zaměření
Životní prostředí

Acetaldehyde, Benzene, and Limonene in Recycled PET (rPET) Bottles by Headspace-GCMS

Aplikace
| 2025 | Shimadzu
Instrumentace
HeadSpace, GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Životní prostředí

Analysis of Phthalates Using the Agilent 5977C GC/MSD with Hydrogen Carrier Gas

Aplikace
| 2025 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Materiálová analýza

Simultaneous Analysis of 19 Organic Solvents and Additives in Lithium-Ion Battery Electrolytes Using GC-MS

Aplikace
| 2025 | Shimadzu
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ, Příprava vzorků
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Průmysl a chemie
Další projekty
LCMS
ICPMS
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.