GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Zobrazování pouze webinářů společnosti Ústav analýzy potravin a výživy VŠCHT Praha

Virtual Food Analysis Summit 2022

Připojte se k nám online diskutujte o novinkách ve vývoji v oblasti analýzy bezpečnosti potravin, potravinové legislativy a kontroly kvality, potravinových patogenů, pesticidů, mykotoxinů a dalších.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 4.10.2022
SelectScience
more

Identifying and controlling mycotoxins in livestock and food products

V této sérii webinářů u kulatého stolu od SelectScience® spojujíme přední odborníky v oblasti analýzy pesticidů, testování mykotoxinů a charakterizace materiálů přicházejících do styku s potravinami.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 12.4.2022
SelectScience
more

Measuring migration from food contact materials (Emerging trends and future directions in food testing)

V této sérii webinářů u kulatého stolu od SelectScience® spojujíme přední odborníky v oblasti analýzy pesticidů, testování mykotoxinů a charakterizace materiálů přicházejících do styku s potravinami.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Čt, 7.4.2022
SelectScience
more

Modernizing pesticides testing (Emerging trends and future directions in food testing)

V této sérii webinářů u kulatého stolu od SelectScience® spojujíme přední odborníky v oblasti analýzy pesticidů, testování mykotoxinů a charakterizace materiálů přicházejících do styku s potravinami.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 23.3.2022
SelectScience
more
  • Před
  • 1
  • Další
 

Mohlo by Vás zajímat


Agilent AI integrace píků v GC/MS analýze ftalátů

Út, 16.4.2024
Altium International

JARNÍ SLEVY 2024 - nabídka slev na spotřební materiál

Po, 15.4.2024
Pragolab

Aktuality v oblasti servisních služeb a zákaznických školení (M. Juříček) - NPI2023

Út, 23.4.2024
Altium International
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.