Zobrazování pouze webinářů produktu Gerstel MPS MultiPurpose Autosampler
Sensory Directed Analysis: A Method for Identifying Key Sensory-Active Compounds
Tento webinář popisuje použití analýzy ředění vůní a frekvenční detekce pro senzoricky zaměřené analýzy k identifikaci klíčových senzoricky aktivních látek v bourbonu a parfémech.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 13.2.2024
GERSTEL
GC-MS solutions for sensory analysis in non-alcoholic beers
Částečně cílená metoda vyvinutá pomocí technologie DHS-GC-MS, která umožňuje zlepšit chuť piva NA přidáním specializovaných chmelových produktů.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 17.10.2023
SelectScience
Dynamic Focusing: A New Technique for Focusing VVOCs and Managing Water in Automated Ambient Air Analysis
Teorie a mechanismus dynamické fokusace pro analýzu VVOCs v automatické analýze ovzduší.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 11.10.2023
GERSTEL
Beyond SPME: Understanding SPME Arrow, Thin-Film SPME, and Twister
Alternativní přístupy - SPME Arrow, tenkovrstvá SPME (TF-SPME) a Twister.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Pá, 6.10.2023
Agilent Technologies
New Advances in Pre-Concentration for GC-MS: Seeing More and Lower
Jak koncentrovat analyty zavedené pomocí kapaliny, headspace, SPME, tepelné desorpce a dalších metod s využitím nejnovějších pokroků v Peltierově systému.
Evoluce sladu, chmele a chuťových sloučenin odvozených z fermentace během vaření jednosladového, jednochmelového (SMaSH) piva Ale. Rozpustné chmelové sloučeniny v pivu: z chmelového aroma na hotové pivo
Necílená a cílená analýza aromatických/chuťových sloučenin lihovin pomocí DHS-GC(-GC)-MS. Různé extrakční techniky používané k určení zájmových analytů v destilovaných lihovinách.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 3.5.2023
Agilent Technologies
Sensory Directed Analysis: A Method for Identifying Off-Odors
Zjistěte, jak může metoda SDA od GERSTEL pomoci vyřešit vaše kritické problémy související s vnímanými aromaty a kontrolou kvality.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 29.3.2023
GERSTEL
Analysis of Solid Samples using Thermal Desorption and Dynamic Headspace
Připojte se k Jacku Stuffovi, Ph.D., na jeho nadcházejícím webináři.