Zobrazování pouze webinářů produktu Gerstel MPS MultiPurpose Autosampler

Sensory Directed Analysis: A Method for Identifying Key Sensory-Active Compounds

Tento webinář popisuje použití analýzy ředění vůní a frekvenční detekce pro senzoricky zaměřené analýzy k identifikaci klíčových senzoricky aktivních látek v bourbonu a parfémech.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 13.2.2024
GERSTEL
more

GC-MS solutions for sensory analysis in non-alcoholic beers

Částečně cílená metoda vyvinutá pomocí technologie DHS-GC-MS, která umožňuje zlepšit chuť piva NA přidáním specializovaných chmelových produktů.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 17.10.2023
SelectScience
more

Dynamic Focusing: A New Technique for Focusing VVOCs and Managing Water in Automated Ambient Air Analysis

Teorie a mechanismus dynamické fokusace pro analýzu VVOCs v automatické analýze ovzduší.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 11.10.2023
GERSTEL
more

Beyond SPME: Understanding SPME Arrow, Thin-Film SPME, and Twister

Alternativní přístupy - SPME Arrow, tenkovrstvá SPME (TF-SPME) a Twister.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Pá, 6.10.2023
Agilent Technologies
more

New Advances in Pre-Concentration for GC-MS: Seeing More and Lower

Jak koncentrovat analyty zavedené pomocí kapaliny, headspace, SPME, tepelné desorpce a dalších metod s využitím nejnovějších pokroků v Peltierově systému.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Pá, 29.9.2023
Agilent Technologies
more

3rd Annual Alcoholic Beverages Virtual Symposium - Beer

Evoluce sladu, chmele a chuťových sloučenin odvozených z fermentace během vaření jednosladového, jednochmelového (SMaSH) piva Ale. Rozpustné chmelové sloučeniny v pivu: z chmelového aroma na hotové pivo
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 17.5.2023
Agilent Technologies
more

3rd Annual Alcoholic Beverages Virtual Symposium - Wine

Úvahy pro rychlou SPME GC/MS analýzu kouřem ovlivněných vín. Multi Elementární analýza vína pomocí MP-AES: Vývoj, validace a aplikace.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 10.5.2023
Agilent Technologies
more

3rd Annual Alcoholic Beverages Virtual Symposium - Spirits

Necílená a cílená analýza aromatických/chuťových sloučenin lihovin pomocí DHS-GC(-GC)-MS. Různé extrakční techniky používané k určení zájmových analytů v destilovaných lihovinách.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 3.5.2023
Agilent Technologies
more

Sensory Directed Analysis: A Method for Identifying Off-Odors

Zjistěte, jak může metoda SDA od GERSTEL pomoci vyřešit vaše kritické problémy související s vnímanými aromaty a kontrolou kvality.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 29.3.2023
GERSTEL
more

Analysis of Solid Samples using Thermal Desorption and Dynamic Headspace

Připojte se k Jacku Stuffovi, Ph.D., na jeho nadcházejícím webináři.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 27.7.2022
GERSTEL
more
 

Mohlo by Vás zajímat


Stříkačkové a peristaltické pumpy

Út, 19.3.2024
Altium International

EnviroMail™ 9/Evropa: Metody hodnocení biologické aktivity pevných komunálních odpadů

Čt, 14.3.2024
ALS Czech Republic

Organická analýza - Odběr a příprava vzorků k analýze – pasivní vzorkování organických polutantů

St, 27.3.2024
2 THETA ASE
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.