GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

GCMS webináře se zaměřením na GCxGC | LabRulez GCMS


Non-Targeted Screening (NTS) Using Time-Of-Flight Mass Spectrometry (ToFMS)

Vítejte na našem přelomovém webináři o necíleném screeningu (NTS) pomocí hmotnostní spektrometrie Time-Of-Flight detektorem (ToFMS).
ZÁZNAM
|
Proběhlo Pá, 5.4.2024
LECO
more

A Celebration of Women In Science 2024

Zaměříme se na GC×GC se třemi zajímavými prezentacemi o využití této techniky v celé řadě aplikací v oblasti chutí a vůní.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Po, 12.2.2024
SepSolve Analytical
more

Improving GC×GC workflows for petrochemical analyses

Seznamte se se základy GC×GC a s tím, co nabízí nad rámec standardního GC.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 20.12.2023
Gulf Bio Analytical Group
more

Adapting GCxGC for every challenge

Nejnovější pokroky v technologii GC×GC a způsob, jak se dostávají na výsluní a rozšiřují své možnosti.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 7.11.2023
SelectScience
more

Unlock the Power of GC×GC-TOFMS/FID – MOSH/MOAH

Vzrušující pokroky v analytických technologiích, které přinášejí revoluci ve způsobu identifikace a charakterizace těchto klíčových složek.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 10.10.2023
LECO
more

State of the Art Technology for Aroma, Flavour and Fragrance Analysis

Prozkoumejte možnosti technologie LECO a její vliv na překonávání výzev, kterým čelí odvětví výroby aromatických, chuťových a vonných látek.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 26.9.2023
LECO
more

Demystifying comprehensive two-dimensional gas chromatography (GC×GC)

Příklady aplikací v reálném životě, které těžily ze separační síly GC×GC, jak ve výzkumu, tak v rutinních laboratořích.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Čt, 27.7.2023
Separation Science
more

State of the Art Technology for Aroma, Flavour and Fragrance Analysis

Prozkoumáme, jak se technologie LECO používá na trhu k řešení běžných problémů, kterým čelí průmysl vůní, příchutí a pachů.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 11.7.2023
LECO
more

Great taste and plant-based: Can advanced analytical tools help tackle flavour challenges in plant-based foods?

Popíšeme, jak překonat běžné problémy spojené se vzorkováním a analýzou těkavých látek aroma pomocí nových, automatizovaných extrakčních technik v kombinaci s GCxGC-TOF MS.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Čt, 25.5.2023
SelectScience
more

3rd Annual Alcoholic Beverages Virtual Symposium - Spirits

Necílená a cílená analýza aromatických/chuťových sloučenin lihovin pomocí DHS-GC(-GC)-MS. Různé extrakční techniky používané k určení zájmových analytů v destilovaných lihovinách.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 3.5.2023
Agilent Technologies
more
 

Mohlo by Vás zajímat


LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

Čt, 16.5.2024
LabRulez

SHIMADZU: Pololetní události – Příležitosti k setkání s Vámi

St, 15.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka

Inovativní přístup k planárně chirálním látkám

Po, 27.5.2024
Přírodovědecká fakulta Univerzity Karlovy
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.