GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

GCMS webináře se zaměřením na Příprava vzorků | LabRulez GCMS

Sample Cleanup: Method Development for Solid Phase Extraction and Beyond

Sample Cleanup: Method Development for Solid Phase Extraction and Beyond

Probereme tipy pro výběr, vývoj a implementaci metod SPE. Probereme také nově vyvinuté možnosti cílené filtrace a jejich výhody.
St, 25.9.2024 17:00 CEST
Agilent Technologies
tag
share
more
Solid Phase Extraction Method Development

Solid Phase Extraction Method Development

Pochopte, jak vyvíjet metody SPE od začátku do konce. Zjistěte, kdy a jak optimalizovat metody SPE, a objevte nové tipy a triky, které vám usnadní vývoj metod SPE.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 10.9.2024
Phenomenex
tag
share
more
Streamline your sample preparation with Resolvex® prep

Streamline your sample preparation with Resolvex® prep

Odborníci ze společnosti Eprep vysvětlí, jak přípravek Resolvex® Prep zjednodušuje přípravu vzorků pro chromatografii a hmotnostní spektrometrii.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 4.9.2024
SelectScience
tag
share
more
Single Cylinder Sample Heater (New Product)

Single Cylinder Sample Heater (New Product)

Přijďte se s námi seznámit s novým termostatem pro ohřev vzorku s automatickým dávkovačem společnosti Wasson.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 27.8.2024
Wasson-ECE Instrumentation
tag
share
more
Solid Phase Extraction Introduction and Theory

Solid Phase Extraction Introduction and Theory

Pochopit výhody použití SPE oproti jiným technikám přípravy vzorků.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 6.8.2024
Phenomenex
tag
share
more
Simplifying sample preparation for GC–MS

Simplifying sample preparation for GC–MS

Tento webinář se zabývá použitím inovativního, robustního a nákladově efektivního zařízení pro odběr vzorků, Micro-Chamber/Thermal Extractor, v kombinaci s termální desorpcí GCMS.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 30.7.2024
Markes International
tag
share
more
Advances in Food and Beverage Testing 2024 (Day 1)

Advances in Food and Beverage Testing 2024 (Day 1)

Seznamte se s nejnovějšími poznatky o bezpečnosti, pravosti a kvalitě potravin a nápojů, jakož i s technologiemi, které podporují kritickou práci při zajišťování integrity potravinového řetězce.
ZÁZNAM
|
Proběhlo St, 24.7.2024
Technology Networks
tag
share
more
Průvodce světem HAMILTON injekčních stříkaček

Průvodce světem HAMILTON injekčních stříkaček

Chcete-li vybrat vhodnou injekční stříkačku pro Vaši aplikaci, je důležité porozumět terminologii jejich značení.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Po, 24.6.2024
Altium International (HPST)
tag
share
more
Quechers 101: Background and Updates

Quechers 101: Background and Updates

Quechers 101: základní informace a aktuality. Přečtěte si, jak přistupovat k analýze PFAS, není to žádná raketová věda, jak se tvrdí.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Ne, 16.6.2024
Phenomenex
tag
share
more
Dealing with Proteins and Phospholipids: Advances using Simplified Liquid Extraction

Dealing with Proteins and Phospholipids: Advances using Simplified Liquid Extraction

Pochopte problémy spojené s matricemi z oblasti klinických laboratoří. Zjistěte více o metodách prostřednictvím případových studií o krvi a moči.
ZÁZNAM
|
Proběhlo Út, 11.6.2024
Phenomenex
tag
share
more
 

Mohlo by Vás zajímat

25. Škola hmotnostní spektrometrie 2024 - finální program

25. Škola hmotnostní spektrometrie 2024 - finální program

Út, 3.9.2024
Škola hmotnostní spektrometrie
Stabilita BTEX z výfukových plynů při skladování ve dvou typech odběrových vaků

Stabilita BTEX z výfukových plynů při skladování ve dvou typech odběrových vaků

Út, 10.9.2024
Centrum dopravního výzkumu (CDV)
Program Shimadzu na 25. Škole hmotnostní spektrometie

Program Shimadzu na 25. Škole hmotnostní spektrometie

Po, 9.9.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Další projekty
LCMS
ICPMS
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.