GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Autor
Altium International
Je autorizovaným distributorem společnosti Agilent Technologies pro Českou republiku v oblastech chromatografie (GC, HPLC, UHPLC, kapilární elektroforéza) a hmotnostní spektrometrie (GC/MS, LC/MS, CE/MS), disolučních aparátů, molekulární (UV-Vis, UV-Vis-NIR, fluorescence, FTIR analyzátory a mikroskopy) a atomové spektroskopie (ICP-OES, ICP-MS, AAS), a v neposlední řadě také v oblasti molekulární biologie a genomiky (analýza nukleových kyselin a proteinů, microarray skenery a skla, PCR & RT-PCR, qPCR, řešení pro NGS, reagencie pro mutagenezi a klonování, sondy FISH a další).
Tagy
Článek
Různé
Video
Logo of LinkedIn

HPST/Agilent Technologies na portálech LabRulezGCMS v roce 2021

St, 29.12.2021
| Originální článek z: HPST
Četli jste úplně vše? Připravili jsme pro Vás přehled Novinek, Webinářů, Aplikací a dalších aktivit HPST na portálu LabRulezGCMS v roce 2021.
Video placeholder
  • Foto: HPST: HPST/Agilent Technologies na portálech LabRulezGCMS v roce 2021
  • Video: Agilent Technologies: Agilent Innovation

Společnost HPST v roce 2021 publikovala v oblasti plynové chromatografie (GC) a hmotnostní spektrometrie (MS) celkově 51 článků zaměřených na Novinky v oblasti instrumentace, aplikací a dalších aktivit v oblasti analytické chemie. Databáze GC & GC/MS Webinářů se rozrostla o 139 příspěvků od specialistů nebo partnerů HPST/Agilent Technologies a v Knihovně GC a GC/MS aplikací přibyly stovky aplikací a dalších dokumentů, kterých je dnes pod značkou Agilent Technolgies v databázi téměř 2 300.

HPST: Přejeme krásné Vánoce a šťastný Nový rok

GC & GC/MS Novinky HPST 2021

1. Využití techniky Pyrolýza-GC/MS pro stanovení mikroplastů (záznám přednášky)

V posledních letech bylo vyvinuto několik metodik stanovení mikroplastů a v této prezentaci se zaměříme na jejich stanovení pomocí Agilent GC/MS v tandemu s pyrolýzní jednotkou firmy Frontier Lab.

2. Uncovering hidden compositional changes in breath profiles using TD–GC×GC–TOF MS (záznám přednášky)

V této přednášce se naše kolegyně Laura McGregor ukázala, jak navzorkovat dech pomocí sorpčních trubiček přímo u pacienta a následovaný provést analýzu pomocí TD ve spojení s GC×GC–TOF MS.

3. Spotřební materiál, chemikálie a standardy pro stanovení PCB a Dioxinů (záznám přednášky)

V této přednášce se naše produktová specialistka Irena Palíková zaměřila na spotřební materiál, chemikálie, standardy nebo drobné přístroje pro analýzu POPs jako PCB nebo Dioxiny.

4. Instrumentace Purge&Trap pro stanovení těkavých organických látek (záznám přednášky)

V přednášce se naše produktová GC/MS specialistka Růžena Penížková podívala na možnosti Purge&Trap systémů pro stanovení těkavých látek (VOCs) a jejich spojení s hmotnostními detektory (GC/MSD).

5. Co se skrývá v mém vzorku? Aneb možnosti GC/MS identifikace neznámých látek nejen kapalným nástřikem (záznám přednášky)

V přednášce naší aplikační GC & GCMS specialistky Kamily Hanišové jsme si na reálných příkladech ukázali, jaké jsou v současné době možnosti identifikace neznámých látek.

6. Spotřební materiál vhodný pro stanovení perzistentních organických polutantů

Přehled možností extrakce POPs z povrchových, podzemních a odpadních vod nebo olejnatých vzorků, kalů, půd a tukové tkáně zvířat v oblasti spotřebního materiálu a vhodné instrumentace.

7. Přehled laboratorních digestoří Waldner a pozvání do Waldner akademie

Dokonalá ergonomie, výšková nastavitelnost, průhlednost stěn, vysoký důraz na bezpečnost práce a inteligentní funkční detaily jsou jedny z mála benefitů, které digestoře Waldner přinášejí koncovému uživateli.

8. GC kolony - instalace a výměna (2. část)

Správná instalace GC kolony je jednou z klíčových dovedností, které potřebujete zvládat, aby Váš plynový chromatograf pracoval správně. Projdeme si další kroky k instalaci a úpravám GC kolon.

9. Identifikace bakterií plynovou chromatografií Agilent 7890B

Identifikace bakterií s pomocí plynové chromatografie Agilent 7890B je založená na analýze spektra MK s využitím identifikačního systému MIDI Sherlock® MIS.

10. Slevové akce HPST na spotřební materiál. Přehledně!

Přehled slev a výhodných nabídek na spotřební materiál od HPST a jejích dodavatelů jako Agilent Technologies, LCTech, Wellington, Biotage, Miulab, Macherey-Nagel, Honeywell nebo Markes International.

11. Instrumentace a spotřební materiál Agilent pro farmaceutický průmysl

Zveme na sérii 3 českých HPST webinářů, které se zaměří na instrumentaci a spotřební materiál od Agilent Technologies pro farmaceutický průmysl.

12. Již za týden! Novinky a trendy Agilent Technologies 2021

Příští pátek 15. 10. 2021 se na Vás budeme těšit na semináři Novinky a trendy Agilent Technologies. Letos v hybridní formě - prezenčně s námi osobně a také paralelně on-line!

13. Novinky a trendy Agilent Technologies 2021 – prezenčně i online!

Nenechte si 15. 10. 2021 ujít již tradiční seminář Novinky a trendy Agilent Technologies. Letos, paralelně ve dvou formátech - prezenčně s námi osobně a také paralelně on-line!

14. Novinky a trendy Agilent Technologies 2021

Zveme všechny příznivce chromatografie, spektroskopie a molekulární a buněčné biologie na náš tradiční seminář Novinky a trendy Agilent Technologies, který se letos uskuteční 15. 10. 2021.

15. Myslíte, že již není v GC prostor pro velké inovace? Zkuste se zamyslet znovu...

MĚJTE VELKÉ SNY! Objevte možnosti inteligentního, rychlého, intuitivního a kompaktního plynového chromatografu Agilent Intuvo 9000. Pro klasické aplikace s FID nebo ECD detektory až po spojení s GC/MS a GC/QQQ.

16. Kam kráčí technologie LC ion mobility QTOF Agilent? Aneb zveme na přednášky v rámci 22. Školy hmotnostní spektrometrie

Nenechte si v rámci 22. Školy hmotnostní spektrometrie ujít náš firemní přednáškový blok. Ukážeme Vám novinky k našim LC QTOF systémům a Vít Kosek (VŠCHT) Vám představí reálné možnosti našeho IM LC QTOF.

17. GC kolony - instalace a výměna (1. část)

Instalujete svojí chromatografickou GC kolonu skutečně správně? Tento praktický textový a video návod Vás provede správnou instalací kapilárních GC kolon.

18. Agilent 8697 headspace pro analýzy ve farmaceutickém průmyslu

Inteligentní headspace autosampler Agilent 8697 je výkonným, přesným a spolehlivým partnerem každé farmaceutické laboratoře analyzující těkavé látky (VOCs).

19. Agilent 8697 headspace v analýzách životního prostředí a potravin

Zjednodušte si každodenní práci při analýzách těkavých látek v aplikacích zabývajících se kontrolou životního prostředí a kvality potravin díky inteligentnímu autosampleru Agilent 8697 headspace.

20. Základní přehled SPME portfolia Agilent pro GC a GCMS uživatele

SPME (mikroextrakce tuhou fází) je jedna z nejvíce používaných extrakčních technik k úpravě vzorku před analýzou těkavých aromatických látek.

21. Nejnovější GC & GCMS aplikace Agilent Technologies 2021

Připravili jsme pro Vás přehled našich nejnovějších GC a GCMS aplikací, technických článků nebo příruček a doplnili je o záznam přednášky využití GC/QQQ pro analýzu nitrosaminů v pitné vodě.

22. Stříkačky HAMILTON nejen pro HPLC a GC chromatografii

Jak zvolit správnou stříkačku pro dávkování kapalin či plynů? Jaké známe zakončení stříkaček a jehel? Jaká jsou spojení jehel ke stříkačce? Co je to index Gauge? Jaké jsou typy pístů?

23. GCxGC - Dvourozměrná plynová chromatografie a analýza TPH/NEL

Přestože jsou k dispozici stále sofistikovanější detekční techniky včetně hmotnostní spektrometrie, jsou typy vzorků, kde nám ani nejpokročilejší detektor nepomůže a chromatografická separace je klíčová.

24. Letní slevové akce na spotřební materiál a malé laboratorní vybavení od Agilent, Biotage či Macherey-Nagel

Využijte naší pravidelné slevové akce na vybrané produkty nejen od Agilent Technologies. Všechny produkty naleznete na našem e-shopu.

25. GCxGC řešení od SepSolve

INSIGHT® flow modulator od SepSolve je postaven na základě mikrofluidického ventilu s principem reverzního plnění a proplachu smyčky.

26. Generátory provozních plynů Peak Scientific pro analytickou instrumentaci

Pracujete v prostorově omezené laboratoři? Trápí Vás nespolehlivé dodávky zásobních lahví s provozními plyny? Znervózňují Vás z hlediska bezpečnosti například zásobní lahve s vodíkem?

27. Nikdo nechce dělat zbytečnou přípravu vzorku...

Příprava vzorků patří k základním činnostem při chromatografické analýze. Pro získání přesného a vypovídajícího výsledku analytického měření je právě optimalizovaná metoda přípravy vzorku rozhodující.

28. Jak na separaci opravdu komplexních vzorků? GCxGC od výzkumu k rutině.

Je Vaším cílem identifikace komplexních profilů těkavých látek? Zajímá vás charakterizace vzorků dle strukturních skupin? Obsahují Vaše vzorky velké množství izomerů, na které je MS detekce krátká?

29. Agilent GC kolony - Ultra Inert, Wax, Intuvo

V plynové (GC) chromatografii jsou kolony srdcem systému, kde se jednotlivé složky lépe nebo hůře rozdělí a jejich výběr je tak zásadním krokem analýzy. Co Vám přinesou GC kolony Ultra Inert, Wax nebo Intuvo?

30. 3 denní ONLINE školení - OpenLAB CDS 2.x SW již za týden!

Zveme na 3 denní komplexní on-line školení softwaru OpenLAB, které svým obsahem plně nahrazuje naše tradiční prezenční školení, které pořádáme v hotelovém Golf Resortu Kunětická Hora.

31. Analýza permanentních plynů a lehkých uhlovodíků v podání ventilového plynového chromatografu Agilent 8860

Níže popsaný GC systém lze brát jako referenční konfiguraci pro analýzy zemního plynu, ropného plynu, směsí syntetického a čištěného plynu nebo směsí plynů z vysokých pecí či komínů.

32. Sensidyne – doporučení k odběru vzorků vzduchu pro stanovení COVID-19

Metoda vzorkování vzduchu pro stanovení SARS-CoV-2 od americké společnost Sensidyne, výrobce produktů pro vzorkování ovzduší.

33. Laboratorní digestoře od společnosti Waldner

Německý výrobce laboratorního nábytku a digestoří Waldner Inc. uvádí na trh nový typ laboratorní digestoře, který v rámci nabídky ostatních výrobců nemá v současné době konkurenci.

34. Záznam přednášky QuickProbe – nová cesta pro ultrarychlou analýzu vzorků bez příprav

Přinášíme celý záznam přednášky Růženy Penížkové na téma QuickProbe – nová cesta pro ultrarychlou analýzu vzorků bez příprav.

35. Údržba Vašeho GC. Chvostující píky (2. část)

Jak již bylo zmíněno, důležitým předpokladem symetrických píků je správně nainstalovaná kolona. Chyby při instalaci mohou vést ke vzniku turbulentního proudění kolonou.

36. Agilent Happy Week - 35% sleva na produkty spotřebního materiálu Agilent

V rámci naší jedinečné spolupráce se společností Agilent jsme pro Vás opět připravili týden, během něhož můžete nakupovat s 35% slevou všechny* produkty spotřebního materiálu značky Agilent.

37. Akce na OpenLAB CDS 2.5 s 50% slevou prodloužena

Až do 25. června 2021 si můžete upgradovat váš stávající chromatografický software na verzi OpenLAB CDS 2.5 se slevou 50 %.

38. Akční nabídka na spotřební materiál a malé laboratorní vybavení platná do konce června 2021

Využijte naší pravidelné slevové akce na vybrané produkty nejen od Agilent Technologies.

39. Analýza alkoholů v krvi pomocí nového headspace Agilent 8697 ve spojení s GC-Dual FID systémem 8890

Toxikologická analýza alkoholů v krvi pomocí headspace autosampleru a duální konfigurace plynového chromatografu pro konfirmaci výsledků.

40. Inteligentní Headspace Autosampler 8697A od Agilent Technologies

Headspace Autosampler 8697A je novou alternativou k zavedeným headspace dávkovačům 7697A. 8697A je prvním headspace dávkovačem od Agilentu, který má zabudované komunikační propojení s GC.

41. Kvantifikace mikroplastů ve vzorcích životního prostředí s využitím pyrolýzy a GC/MSD

Představena metoda pro stanovení mikroplastů PE, PP a PS je založená na PLE s následnou pyrolýzou a analýzou pomocí GC/MSD. Umožňuje tak stanovení mikroplastů na velmi nízkých koncentracích.

42. Minimalizujte potíže a náklady spojené s kontrolou GC systému

Průtokoměry jsou nedílnou součástí plynové chromatografie. Jedná se o nástroj, který lze použít k ověření funkčnosti a řešení problému Vašeho GC systému.

43. Webinář Možnosti inteligentních GC Agilent (8890 & 8860)

Zveme Vás na HPST webinář, který se bude věnovat nejnovějším plynovým chromatografům Agilent GC 8890 a 8860 využívajících AI, moderní technologie a funce ulehčující každodenní život analytiků.

44. Likvidujeme skladové zásoby! Speciální akce na kryty na rotační vakuové pumpy.

Eliminujte zbytečný hluk z Vaší laboratoře a využijte naší speciální slevové nabídky, která se vztahuje jen na těchto pár položek skladem.

45. Analýza nitrosaminových mutagenních nečistot v léčivech metodami LC/MS a GC/MS

Vzhledem k rizikům spojeným s přítomností mutagenních nečistot v lécích, podnikly světové regulační orgány nezbytné kroky ke kontrole přítomnosti těchto látek.

46. Pozvánka na 1. ročník Agilent Pharma Virtual Symposium

Nezmeškejte první virtuální sympozium věnované nejnovějším řešením Agilent pro farmaceutický průmysl.

47. Záznam přednášky „Platforma pro komplexní analýzu těkavých látek – Markes Centri“

Nechte se inspirovat prezentací o plně automatizované platformě pro komplexní analýzu těkavých látek – MARKES Centri.

48. Záznam přednášky „Nový mobilní plynový chromatograf – Agilent 990“

Přinášíme celý záznam přednášky Daniela Sandera na téma Nový mobilní plynový chromatograf – Agilent 990.

49. Plynový chromatograf Agilent Intuvo 9000 - Aplikace a Webináře 2019-2021

Podívejte se na přehled aplikací z let 2019 - 2021, které těží z výhod a technologií unikátního plynového chromatografu (GC) Agilent Intuvo 9000.

50. Údržba Vašeho GC. Chvostující píky.

Chvostující píky jsou nejčastější podobou nesymetrického signálu analytu. Jsou charakteristické asymetrií plochy píku před a za časem retenčního maxima.

51. Trendy v analýze PAH pomocí GCMSD, GC/QQQ a GC/Q-TOF od Agilent Technologies 2019/2020

Analýza polycyklických aromatických uhlovodíků PAH/PAU v různých matricích je dnes rutinní záležitostí. Jak ji ale posunout díky moderním technologiím nebo novým fázím kolon?

GC & GC/MS Webináře HPST 2021

  • 139 Webinářu v roce 2021

GC & GC/MS Knihovna HPST/Agilent Technologies 2021

  • Aplikace (74)
  • Brožury a specifikace (18)
  • Manuály (12)
  • Ostatní (7)
  • Postery (31)
  • Prezentace (14)
  • Příručky (3)
  • Technické články (15)

GC & GC/MS Produkty HPST 2021

  • GC (10)
  • GC kolony (3)
  • GC/HRMS (1)
  • GC/MS/MS (5)
  • GC/MSD (12)
  • GC/Q-TOF (1)
  • GC/QQQ (4)
  • GC/SQ (4)
  • GCxGC (2)
  • HeadSpace (4)
  • Purge and Trap (3)
  • Pyrolýza (2)
  • Software (8)
  • Spotřební materiál (3)
Altium International
 

Mohlo by Vás zajímat

Utilizing hyphenated EC-Raman to study a model system

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
RAMAN Spektrometrie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Průmysl a chemie

Downstream Petrochemical Processes - Application Compendium

Příručky
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Průmysl a chemie

Analysis of VOC and SVOC Emissions from Automotive Interior Materials Using GCMS-QP2050 in Accordance with VDA 278

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
Termální desorpce, GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Materiálová analýza

OMNIS NIRS

Brožury a specifikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
NIR Spektroskopie, Software
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Ostatní

PEGASUS BTX Series

Brožury a specifikace
| 2024 | LECO
Instrumentace
GC/MSD, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Ostatní
 

Podobné články


Článek | Aplikace

Agilent AI integrace píků v GC/MS analýze ftalátů

Manuální integrace dat v testovacích laboratořích je časově náročná. Nový postup analýzy ftalátů pomocí GC/MS eliminuje potřebu manuální integrace.
Altium International
more

Článek | Produkt

JARNÍ SLEVY 2024 - nabídka slev na spotřební materiál

Vážení zákazníci, nenechte si ujít speciální jarní nabídku slev na spotřební materiál. Nezávaznou cenovou nabídku Vám rádi obratem vytvoříme.
Pragolab
more

Článek | Produkt

Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

Nové akreditované metody v nabídce společnosti ALS Czech Republic od března 2024.
ALS Czech Republic
more

Článek | Osobnosti

„Zelená chemie“ je způsob, jakým se chemik dívá na svět

Rozhovor s čerstvě jmenovaným profesorem Davidem Kubičkem, držitelem Ceny rektora za mimořádné výsledky ve vědě a výzkumu 2023 a také prezidentem EFCATS.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
more
 

Mohlo by Vás zajímat

Utilizing hyphenated EC-Raman to study a model system

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
RAMAN Spektrometrie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Průmysl a chemie

Downstream Petrochemical Processes - Application Compendium

Příručky
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Průmysl a chemie

Analysis of VOC and SVOC Emissions from Automotive Interior Materials Using GCMS-QP2050 in Accordance with VDA 278

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
Termální desorpce, GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Materiálová analýza

OMNIS NIRS

Brožury a specifikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
NIR Spektroskopie, Software
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Ostatní

PEGASUS BTX Series

Brožury a specifikace
| 2024 | LECO
Instrumentace
GC/MSD, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Ostatní
 

Podobné články


Článek | Aplikace

Agilent AI integrace píků v GC/MS analýze ftalátů

Manuální integrace dat v testovacích laboratořích je časově náročná. Nový postup analýzy ftalátů pomocí GC/MS eliminuje potřebu manuální integrace.
Altium International
more

Článek | Produkt

JARNÍ SLEVY 2024 - nabídka slev na spotřební materiál

Vážení zákazníci, nenechte si ujít speciální jarní nabídku slev na spotřební materiál. Nezávaznou cenovou nabídku Vám rádi obratem vytvoříme.
Pragolab
more

Článek | Produkt

Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

Nové akreditované metody v nabídce společnosti ALS Czech Republic od března 2024.
ALS Czech Republic
more

Článek | Osobnosti

„Zelená chemie“ je způsob, jakým se chemik dívá na svět

Rozhovor s čerstvě jmenovaným profesorem Davidem Kubičkem, držitelem Ceny rektora za mimořádné výsledky ve vědě a výzkumu 2023 a také prezidentem EFCATS.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
more
 

Mohlo by Vás zajímat

Utilizing hyphenated EC-Raman to study a model system

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
RAMAN Spektrometrie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Průmysl a chemie

Downstream Petrochemical Processes - Application Compendium

Příručky
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Průmysl a chemie

Analysis of VOC and SVOC Emissions from Automotive Interior Materials Using GCMS-QP2050 in Accordance with VDA 278

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
Termální desorpce, GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Materiálová analýza

OMNIS NIRS

Brožury a specifikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
NIR Spektroskopie, Software
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Ostatní

PEGASUS BTX Series

Brožury a specifikace
| 2024 | LECO
Instrumentace
GC/MSD, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Ostatní
 

Podobné články


Článek | Aplikace

Agilent AI integrace píků v GC/MS analýze ftalátů

Manuální integrace dat v testovacích laboratořích je časově náročná. Nový postup analýzy ftalátů pomocí GC/MS eliminuje potřebu manuální integrace.
Altium International
more

Článek | Produkt

JARNÍ SLEVY 2024 - nabídka slev na spotřební materiál

Vážení zákazníci, nenechte si ujít speciální jarní nabídku slev na spotřební materiál. Nezávaznou cenovou nabídku Vám rádi obratem vytvoříme.
Pragolab
more

Článek | Produkt

Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

Nové akreditované metody v nabídce společnosti ALS Czech Republic od března 2024.
ALS Czech Republic
more

Článek | Osobnosti

„Zelená chemie“ je způsob, jakým se chemik dívá na svět

Rozhovor s čerstvě jmenovaným profesorem Davidem Kubičkem, držitelem Ceny rektora za mimořádné výsledky ve vědě a výzkumu 2023 a také prezidentem EFCATS.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
more
 

Mohlo by Vás zajímat

Utilizing hyphenated EC-Raman to study a model system

Aplikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
RAMAN Spektrometrie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Průmysl a chemie

Downstream Petrochemical Processes - Application Compendium

Příručky
| 2024 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Průmysl a chemie

Analysis of VOC and SVOC Emissions from Automotive Interior Materials Using GCMS-QP2050 in Accordance with VDA 278

Aplikace
| 2024 | Shimadzu
Instrumentace
Termální desorpce, GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Materiálová analýza

OMNIS NIRS

Brožury a specifikace
| 2024 | Metrohm
Instrumentace
NIR Spektroskopie, Software
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Ostatní

PEGASUS BTX Series

Brožury a specifikace
| 2024 | LECO
Instrumentace
GC/MSD, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Ostatní
 

Podobné články


Článek | Aplikace

Agilent AI integrace píků v GC/MS analýze ftalátů

Manuální integrace dat v testovacích laboratořích je časově náročná. Nový postup analýzy ftalátů pomocí GC/MS eliminuje potřebu manuální integrace.
Altium International
more

Článek | Produkt

JARNÍ SLEVY 2024 - nabídka slev na spotřební materiál

Vážení zákazníci, nenechte si ujít speciální jarní nabídku slev na spotřební materiál. Nezávaznou cenovou nabídku Vám rádi obratem vytvoříme.
Pragolab
more

Článek | Produkt

Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

Nové akreditované metody v nabídce společnosti ALS Czech Republic od března 2024.
ALS Czech Republic
more

Článek | Osobnosti

„Zelená chemie“ je způsob, jakým se chemik dívá na svět

Rozhovor s čerstvě jmenovaným profesorem Davidem Kubičkem, držitelem Ceny rektora za mimořádné výsledky ve vědě a výzkumu 2023 a také prezidentem EFCATS.
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
more
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.