Přihlášení
Registrace
Nastavení
Filtrování
Filtrování
Obnova hesla
Obnova hesla
Světoví odborníci řeší v Praze kvalitu a bezpečnost potravin
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin. Přes 800 vědců, akademiků, zástupců průmyslu i kontrolních orgánů z více než 60 zemí světa se sejde na devátém ročníku symposia RAFA 2019, který začíná v úterý 5. listopadu. Hlavními pořadateli jsou Vysoká škola chemicko-technologická v Praze společně s Univerzitou Wageningen.

„Představíme nejnovější trendy ve výzkumu v oblasti analytických a bioanalytických technik. Prezentováno bude jejich využití v rámci strategií vyvíjených pro účely sledování kvality, bezpečnosti a autenticity potravin a přírodních produktů,“ říká profesorka Jana Hajšlová z VŠCHT Praha, zakladatelka symposia.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Budou zde diskutována vysoce aktuální témata/problémy, např.:
  • Problematika mikroplastů v prostředí a kontaminace potravin (Elke Anklam, European Commission, Joint Research Centre, Geel, Belgium)
  • Charakterizace složení konopí a kontrola produktů na jeho bázi (Jana Hajšlová, VŠCHT, Praha)
  • Mobilní kontrolní zažízení a senzory (Michel Nielen, Wageningen Food Safety Research, Wageningen University & Research, Wageningen, The Netherlands)
  • Lidský biomonitoring - sledování expozice populace různým typům kontaminantů (Bruno Le Bizec, Oniris - LABERCA, Nantes, France)

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Prestižní setkání RAFA (Recent Advances in Food Analytics – Nejnovější postupy v analýze potravin) se tradičně koná v Praze jednou za dva roky. Kromě špičkových vědců z celého světa se jej účastní řada představitelů světových potravinářských organizací i nadnárodních autorit, mezi jinými zástupci Evropské komise nebo EFSA (European Food Safety Authority).

V rámci doprovodné exhibice a seminářů, kde je plánována prezentace více než 40 významných světových firem, mají účastníci možnost seznámit se s nejnovějšími trendy v moderní instrumentaci a dalším vybavení používaném v analýze potravin.

RAFA 2019 nabízí též řadu možností prezentace a ocenění výzkumu mladým vědcům, jak ve formě přednášek, tak cen za nejlepší plakátová sdělení.

Více informací o symposiu RAFA 2019 je k dispozici na webových stránkách RAFA 2019.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
 

Mohlo by Vás zajímat

VITATOX 2020: Nové plynové chromatografy Agilent 8890, 8860 Intuvo 9000

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
---

VITATOX 2020: Specifika přípravy vzorku v analýze potravin a krmiv

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
Příprava vzorků
Výrobce
---
Zaměření
Potraviny a zemědělství

VITATOX 2020: Novinky v chromatografickém spotřebním materiálu - ANALYTICKÉ KOLONY

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
GC kolony, Spotřební materiál, LC kolony
Výrobce
Thermo Fischer Scientific
Zaměření
---
 

Podobné články

Článek | Potraviny

Bezpečnost potravin: VŠCHT Praha pomůže EU a Číně v odhalování podvodů

Jeden z největších světových projektů zabývající se bezpečností a kvalitou potravin právě odstartoval.
Článek | Potraviny

Světoví experti řeší v Praze kvalitu potravin. Problém trápí Evropu i Asii

Kvalita potravin, jejich falšování a bezpečnost i ochrana spotřebitelů. Cesty k řešení závažných aktuálních problémů hledá tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Článek | Potraviny

Konec podvodům s potravinami? Čína spojila síly s Evropskou unií

Jeden z největších světových projektů jehož cílem je zlepšit bezpečnost a kvalitu potravin a vyřešit problém podvodů s potravinami odstartoval.
Článek | Různé

Kudy vede cesta do evropského výzkumného prostoru?

Chcete mít jistotu, odkud pocházejí potraviny, které konzumujete? Zajímají vás alternativní zdroje energie, které budete moci využívat v budoucnosti?
Světoví odborníci řeší v Praze kvalitu a bezpečnost potravin
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin. Přes 800 vědců, akademiků, zástupců průmyslu i kontrolních orgánů z více než 60 zemí světa se sejde na devátém ročníku symposia RAFA 2019, který začíná v úterý 5. listopadu. Hlavními pořadateli jsou Vysoká škola chemicko-technologická v Praze společně s Univerzitou Wageningen.

„Představíme nejnovější trendy ve výzkumu v oblasti analytických a bioanalytických technik. Prezentováno bude jejich využití v rámci strategií vyvíjených pro účely sledování kvality, bezpečnosti a autenticity potravin a přírodních produktů,“ říká profesorka Jana Hajšlová z VŠCHT Praha, zakladatelka symposia.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Budou zde diskutována vysoce aktuální témata/problémy, např.:
  • Problematika mikroplastů v prostředí a kontaminace potravin (Elke Anklam, European Commission, Joint Research Centre, Geel, Belgium)
  • Charakterizace složení konopí a kontrola produktů na jeho bázi (Jana Hajšlová, VŠCHT, Praha)
  • Mobilní kontrolní zažízení a senzory (Michel Nielen, Wageningen Food Safety Research, Wageningen University & Research, Wageningen, The Netherlands)
  • Lidský biomonitoring - sledování expozice populace různým typům kontaminantů (Bruno Le Bizec, Oniris - LABERCA, Nantes, France)

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Prestižní setkání RAFA (Recent Advances in Food Analytics – Nejnovější postupy v analýze potravin) se tradičně koná v Praze jednou za dva roky. Kromě špičkových vědců z celého světa se jej účastní řada představitelů světových potravinářských organizací i nadnárodních autorit, mezi jinými zástupci Evropské komise nebo EFSA (European Food Safety Authority).

V rámci doprovodné exhibice a seminářů, kde je plánována prezentace více než 40 významných světových firem, mají účastníci možnost seznámit se s nejnovějšími trendy v moderní instrumentaci a dalším vybavení používaném v analýze potravin.

RAFA 2019 nabízí též řadu možností prezentace a ocenění výzkumu mladým vědcům, jak ve formě přednášek, tak cen za nejlepší plakátová sdělení.

Více informací o symposiu RAFA 2019 je k dispozici na webových stránkách RAFA 2019.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
 

Mohlo by Vás zajímat

VITATOX 2020: Nové plynové chromatografy Agilent 8890, 8860 Intuvo 9000

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
---

VITATOX 2020: Specifika přípravy vzorku v analýze potravin a krmiv

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
Příprava vzorků
Výrobce
---
Zaměření
Potraviny a zemědělství

VITATOX 2020: Novinky v chromatografickém spotřebním materiálu - ANALYTICKÉ KOLONY

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
GC kolony, Spotřební materiál, LC kolony
Výrobce
Thermo Fischer Scientific
Zaměření
---
 

Podobné články

Článek | Potraviny

Bezpečnost potravin: VŠCHT Praha pomůže EU a Číně v odhalování podvodů

Jeden z největších světových projektů zabývající se bezpečností a kvalitou potravin právě odstartoval.
Článek | Potraviny

Světoví experti řeší v Praze kvalitu potravin. Problém trápí Evropu i Asii

Kvalita potravin, jejich falšování a bezpečnost i ochrana spotřebitelů. Cesty k řešení závažných aktuálních problémů hledá tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Článek | Potraviny

Konec podvodům s potravinami? Čína spojila síly s Evropskou unií

Jeden z největších světových projektů jehož cílem je zlepšit bezpečnost a kvalitu potravin a vyřešit problém podvodů s potravinami odstartoval.
Článek | Různé

Kudy vede cesta do evropského výzkumného prostoru?

Chcete mít jistotu, odkud pocházejí potraviny, které konzumujete? Zajímají vás alternativní zdroje energie, které budete moci využívat v budoucnosti?
Světoví odborníci řeší v Praze kvalitu a bezpečnost potravin
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin. Přes 800 vědců, akademiků, zástupců průmyslu i kontrolních orgánů z více než 60 zemí světa se sejde na devátém ročníku symposia RAFA 2019, který začíná v úterý 5. listopadu. Hlavními pořadateli jsou Vysoká škola chemicko-technologická v Praze společně s Univerzitou Wageningen.

„Představíme nejnovější trendy ve výzkumu v oblasti analytických a bioanalytických technik. Prezentováno bude jejich využití v rámci strategií vyvíjených pro účely sledování kvality, bezpečnosti a autenticity potravin a přírodních produktů,“ říká profesorka Jana Hajšlová z VŠCHT Praha, zakladatelka symposia.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Budou zde diskutována vysoce aktuální témata/problémy, např.:
  • Problematika mikroplastů v prostředí a kontaminace potravin (Elke Anklam, European Commission, Joint Research Centre, Geel, Belgium)
  • Charakterizace složení konopí a kontrola produktů na jeho bázi (Jana Hajšlová, VŠCHT, Praha)
  • Mobilní kontrolní zažízení a senzory (Michel Nielen, Wageningen Food Safety Research, Wageningen University & Research, Wageningen, The Netherlands)
  • Lidský biomonitoring - sledování expozice populace různým typům kontaminantů (Bruno Le Bizec, Oniris - LABERCA, Nantes, France)

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Prestižní setkání RAFA (Recent Advances in Food Analytics – Nejnovější postupy v analýze potravin) se tradičně koná v Praze jednou za dva roky. Kromě špičkových vědců z celého světa se jej účastní řada představitelů světových potravinářských organizací i nadnárodních autorit, mezi jinými zástupci Evropské komise nebo EFSA (European Food Safety Authority).

V rámci doprovodné exhibice a seminářů, kde je plánována prezentace více než 40 významných světových firem, mají účastníci možnost seznámit se s nejnovějšími trendy v moderní instrumentaci a dalším vybavení používaném v analýze potravin.

RAFA 2019 nabízí též řadu možností prezentace a ocenění výzkumu mladým vědcům, jak ve formě přednášek, tak cen za nejlepší plakátová sdělení.

Více informací o symposiu RAFA 2019 je k dispozici na webových stránkách RAFA 2019.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
 

Mohlo by Vás zajímat

VITATOX 2020: Nové plynové chromatografy Agilent 8890, 8860 Intuvo 9000

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
---

VITATOX 2020: Specifika přípravy vzorku v analýze potravin a krmiv

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
Příprava vzorků
Výrobce
---
Zaměření
Potraviny a zemědělství

VITATOX 2020: Novinky v chromatografickém spotřebním materiálu - ANALYTICKÉ KOLONY

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
GC kolony, Spotřební materiál, LC kolony
Výrobce
Thermo Fischer Scientific
Zaměření
---
 

Podobné články

Článek | Potraviny

Bezpečnost potravin: VŠCHT Praha pomůže EU a Číně v odhalování podvodů

Jeden z největších světových projektů zabývající se bezpečností a kvalitou potravin právě odstartoval.
Článek | Potraviny

Světoví experti řeší v Praze kvalitu potravin. Problém trápí Evropu i Asii

Kvalita potravin, jejich falšování a bezpečnost i ochrana spotřebitelů. Cesty k řešení závažných aktuálních problémů hledá tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Článek | Potraviny

Konec podvodům s potravinami? Čína spojila síly s Evropskou unií

Jeden z největších světových projektů jehož cílem je zlepšit bezpečnost a kvalitu potravin a vyřešit problém podvodů s potravinami odstartoval.
Článek | Různé

Kudy vede cesta do evropského výzkumného prostoru?

Chcete mít jistotu, odkud pocházejí potraviny, které konzumujete? Zajímají vás alternativní zdroje energie, které budete moci využívat v budoucnosti?
Světoví odborníci řeší v Praze kvalitu a bezpečnost potravin
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Kvalita, bezpečnost a autenticita potravin. Nejnovější poznatky k aktuálně žhavým problémům lidstva představí tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin. Přes 800 vědců, akademiků, zástupců průmyslu i kontrolních orgánů z více než 60 zemí světa se sejde na devátém ročníku symposia RAFA 2019, který začíná v úterý 5. listopadu. Hlavními pořadateli jsou Vysoká škola chemicko-technologická v Praze společně s Univerzitou Wageningen.

„Představíme nejnovější trendy ve výzkumu v oblasti analytických a bioanalytických technik. Prezentováno bude jejich využití v rámci strategií vyvíjených pro účely sledování kvality, bezpečnosti a autenticity potravin a přírodních produktů,“ říká profesorka Jana Hajšlová z VŠCHT Praha, zakladatelka symposia.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Budou zde diskutována vysoce aktuální témata/problémy, např.:
  • Problematika mikroplastů v prostředí a kontaminace potravin (Elke Anklam, European Commission, Joint Research Centre, Geel, Belgium)
  • Charakterizace složení konopí a kontrola produktů na jeho bázi (Jana Hajšlová, VŠCHT, Praha)
  • Mobilní kontrolní zažízení a senzory (Michel Nielen, Wageningen Food Safety Research, Wageningen University & Research, Wageningen, The Netherlands)
  • Lidský biomonitoring - sledování expozice populace různým typům kontaminantů (Bruno Le Bizec, Oniris - LABERCA, Nantes, France)

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze

Prestižní setkání RAFA (Recent Advances in Food Analytics – Nejnovější postupy v analýze potravin) se tradičně koná v Praze jednou za dva roky. Kromě špičkových vědců z celého světa se jej účastní řada představitelů světových potravinářských organizací i nadnárodních autorit, mezi jinými zástupci Evropské komise nebo EFSA (European Food Safety Authority).

V rámci doprovodné exhibice a seminářů, kde je plánována prezentace více než 40 významných světových firem, mají účastníci možnost seznámit se s nejnovějšími trendy v moderní instrumentaci a dalším vybavení používaném v analýze potravin.

RAFA 2019 nabízí též řadu možností prezentace a ocenění výzkumu mladým vědcům, jak ve formě přednášek, tak cen za nejlepší plakátová sdělení.

Více informací o symposiu RAFA 2019 je k dispozici na webových stránkách RAFA 2019.

Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
 

Mohlo by Vás zajímat

VITATOX 2020: Nové plynové chromatografy Agilent 8890, 8860 Intuvo 9000

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
---

VITATOX 2020: Specifika přípravy vzorku v analýze potravin a krmiv

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
Příprava vzorků
Výrobce
---
Zaměření
Potraviny a zemědělství

VITATOX 2020: Novinky v chromatografickém spotřebním materiálu - ANALYTICKÉ KOLONY

Prezentace
| 2020 | Ostatní
Instrumentace
GC kolony, Spotřební materiál, LC kolony
Výrobce
Thermo Fischer Scientific
Zaměření
---
 

Podobné články

Článek | Potraviny

Bezpečnost potravin: VŠCHT Praha pomůže EU a Číně v odhalování podvodů

Jeden z největších světových projektů zabývající se bezpečností a kvalitou potravin právě odstartoval.
Článek | Potraviny

Světoví experti řeší v Praze kvalitu potravin. Problém trápí Evropu i Asii

Kvalita potravin, jejich falšování a bezpečnost i ochrana spotřebitelů. Cesty k řešení závažných aktuálních problémů hledá tento týden v Praze mezinárodní vědecká špička v oboru analýzy potravin.
Článek | Potraviny

Konec podvodům s potravinami? Čína spojila síly s Evropskou unií

Jeden z největších světových projektů jehož cílem je zlepšit bezpečnost a kvalitu potravin a vyřešit problém podvodů s potravinami odstartoval.
Článek | Různé

Kudy vede cesta do evropského výzkumného prostoru?

Chcete mít jistotu, odkud pocházejí potraviny, které konzumujete? Zajímají vás alternativní zdroje energie, které budete moci využívat v budoucnosti?
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití

LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.