GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Agilent Technologies | LabRulez GCMS

    Analysis of Twenty-Seven GC‑Amenable Pesticides Regulated in the Cannabis Industry in North America with the Agilent 8890/7010B Triple Quadrupole GC/MS System

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Multiclass Multiresidue Pesticides in Milk Using Agilent Captiva EMR—Lipid with LC/MS/MS and GC/MS/MS

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Terpenes Analysis in Cannabis Products by Liquid Injection using the Agilent Intuvo 9000/5977B GC/MS System

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Rapid Rinse and Shoot: Screening Workflow for Pesticides in Fruit by GC/MSD in Under Six Minutes

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of 19 Polycyclic Aromatic Hydrocarbon Compounds in Salmon and Beef

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of the Release of N-Nitrosamines from Rubber Teats and Soothers

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Response Comparison of Agilent SPME Arrows and Agilent SPME Fibers with DVB/Carbon WR/PDMS Phase for Free Volatile Phenols

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Free Volatile Phenols in Smoke-Impacted Wines by SPME

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Flavor Compounds in Beer using the Integrated Agilent 8697 Headspace Sampler with the Agilent 8890 GC System

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quantitation of Cannabinoids in Hemp Flower by Derivatization GC/MS

    Aplikace
    | 2020 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Novinka na trhu - Agilent 8850 plynový chromatograf (GC)

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #30 – Objeví se tropické nemoci i v Česku? Lék na ně hledá Evžen Bouřa z ÚOCHB

    Čt, 6.6.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.