Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
GCMS
LCMS
ICPMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
GCMS
LCMS
ICPMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
GCMS
LCMS
ICPMS
Zaměření
Farmaceutická analýza
(3)
Forenzní analýza a toxikologie
(3)
Klinická analýza
(3)
Materiálová analýza
(4)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
FTIR Spektroskopie
(1)
GC
(23)
GC kolony
(17)
GC/API/MS
(10)
Výrobce
ANALYTIKA
(1)
ARC
(1)
Agilent Technologies
(60)
Axel Semrau
(1)
Autor
ANALYTIKA
(1)
ARC
(1)
Agilent Technologies
(47)
Bruker
(2)
Typ Publikace
Aplikace
(119)
Brožury a specifikace
(9)
Ostatní
(13)
Postery
(49)
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez GCMS
Quality Control of CBD oils
Aplikace
| 2021 | Metrohm
NIR Spektroskopie
Instrumentace
NIR Spektroskopie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Quality Control of fermentation processes
Aplikace
| 2021 | Metrohm
NIR Spektroskopie
Instrumentace
NIR Spektroskopie
Výrobce
Metrohm
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of Dioxin in Food by GC-MS/MS Coupled with Boosted Efficiency Ion Source (BEIS)
Postery
| 2021 | Shimadzu (Pittcon)
GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
LECO Solutions for Food Analysis
Brožury a specifikace
| 2022 | LECO
GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Aroma Components in Essential Oils with AOC™-30i
Aplikace
| 2021 | Shimadzu
GC
Instrumentace
GC
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Metabolite and Sensory Differences of Soy-Sauce-Like Seasoning Produced from Different Raw Materials
Aplikace
| 2021 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Metabolomika
Monitoring Metabolite Changes during Pineapple Ripening
Aplikace
| 2021 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Metabolomika
Simplified Analysis of Aqueous Short Chain Fatty Acids by GC/MS
Aplikace
| 2021 | Shimadzu
GC/MSD, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Optimization and evaluation of traditional SPME vs SPME Arrow for qualitative analysis of meat aroma
Postery
| 2021 | Shimadzu (Pittcon)
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Instrumentace
GC/MSD, SPME, GC/SQ
Výrobce
Shimadzu
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Free Volatile Phenols in Smoke-impacted Wines using GC/MS - Consumable Workflow Ordering Guide
Příručky
| 2021 | Agilent Technologies
GC kolony, Spotřební materiál
Instrumentace
GC kolony, Spotřební materiál
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
HRMS laboratoř ALS Czech Republic v Pardubicích
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie
Po, 20.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.