Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
GCMS
LCMS
ICPMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
GCMS
LCMS
ICPMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
GCMS
LCMS
ICPMS
Zaměření
Materiálová analýza
(1)
Ostatní
(1)
Potraviny a zemědělství
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
GC
Příprava vzorků
(2)
GC
Výrobce
Agilent Technologies
(2)
Axel Semrau
(2)
CTC Analytics
(2)
DataApex
DataApex
Autor
Axel Semrau
Axel Semrau
Typ Publikace
Aplikace
Brožury a specifikace
(1)
Aplikace
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na GC od Axel Semrau | LabRulez GCMS
Determination of the fatty acid composition in refined oils and fats by alkaline transesterification
Aplikace
| 2018 | Axel Semrau
GC, Příprava vzorků
Instrumentace
GC, Příprava vzorků
Výrobce
Agilent Technologies, Axel Semrau, CTC Analytics, DataApex
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Determination of mineral oil contaminations in foodstuff, cosmetics and packaging
Aplikace
| 2018 | Axel Semrau
GC, Příprava vzorků
Instrumentace
GC, Příprava vzorků
Výrobce
Agilent Technologies, Axel Semrau, CTC Analytics, DataApex
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza, Ostatní
Před
1
Další
Mohlo by Vás zajímat
Altium: Akční nabídka květen - srpen 2024
Út, 14.5.2024
Altium International
Pokročilá charakterizace a srovnání odrůd tymiánu z různých zeměpisných oblastí
Po, 13.5.2024
LECO
Pozvánka na Laborexpo - stánek SHIMADZU
Ne, 12.5.2024
SHIMADZU Handels GmbH - organizační složka
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.