GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na GC | LabRulez GCMS

    Evaluation of Dispersive and Cartridge Solid Phase Extraction (SPE) Cleanups for Multiresidue Pesticides in QuEChERS Extracts of Finished Tobacco Using GCxGC-TOFMS

    Aplikace
    | 2013 | Restek
    GC, GCxGC, GC/MSD, Příprava vzorků, GC/TOF, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, Příprava vzorků, GC/TOF, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies, Restek, LECO
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Simple, Fast and Reliable Determination of Fat in Food According to the Caviezel® Method using a Turnkey Fat Determination System

    Aplikace
    | 2009 | GERSTEL
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Wet Samples by Direct Ther mal Desorption GC

    Aplikace
    | 2000 | GERSTEL
    GC, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC, Termální desorpce
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Retention Time Locking of Organochlorine Pesticides on an Agilent 8860 GC System Using the OpenLab Retention Time Locking Wizard

    Aplikace
    | 2019 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    AromaOffice: Application of a Novel Linear Retention Indices Database to a Complex Hop Essential Oil

    Aplikace
    | 2016 | GERSTEL
    GC, GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Single Magnet Mixer

    Technické články
    | N/A | Chromtech
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics, Chromtech
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automated Determination of Total Fat, Saturated Fat, Monounsaturated Fat and Trans Fat Content in Food Samples

    Aplikace
    | 2013 | GERSTEL
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automated SPE and Fast GC-ECD Analysis of PCBs in Waste Oil

    Aplikace
    | 2008 | GERSTEL
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Volatile Metalloid Species in Gas Samples using a Commercial Cryotrapping System (TDS-G-CIS GC) Coupled to ICP-MS with PH3 and SF6 as Example Compounds

    Aplikace
    | 2002 | GERSTEL
    GC, Termální desorpce, ICP/MS, Speciační analýza
    Instrumentace
    GC, Termální desorpce, ICP/MS, Speciační analýza
    Výrobce
    Agilent Technologies, GERSTEL
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    AUTOMATED WORKFLOW FOR THE DETERMINATION OF FATTY ACID METHYL ESTERS (FAME) IN FAT AND FAT CONTAINING FOOD SAMPLES USING A 90 SEC. TRANSESTERIFICATION

    Postery
    | N/A | CTC Analytics
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics, DataApex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    HRMS laboratoř ALS Czech Republic v Pardubicích

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.