Rozcestník
Novinky
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
Knihovna
GCMS
LCMS
ICPMS
Webináře
Webináře
Produkty
Přístroje a služby
Bazar
Společnosti
Komerční
Nekomerční
Mediální
Kariéra
Nabídky práce
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
Novinky
Knihovna
Webináře
Produkty
Společnosti
Kariéra
Novinky
Nejbližší akce
Akademie - již brzy
GCMS
LCMS
ICPMS
Webináře
Přístroje a služby
Bazar
Komerční
Nekomerční
Mediální
Nabídky práce
Databáze
GCMS
LCMS
ICPMS
Zaměření
Ostatní
(2)
Potraviny a zemědělství
Životní prostředí
(2)
Potraviny a zemědělství
Instrumentace
GC
(4)
GC/HRMS
(1)
GC/MSD
(56)
GC/TOF
(56)
GCxGC
GCxGC
Výrobce
Agilent Technologies
(17)
Axel Semrau
(1)
GERSTEL
(6)
GL Sciences
(1)
Autor
Agilent Technologies
(2)
CTC Analytics
(1)
GERSTEL
(8)
JEOL
(2)
LECO
LECO
Typ Publikace
Aplikace
Brožury a specifikace
(2)
Ostatní
(1)
Postery
(27)
Aplikace
Rok vydání
Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na GCxGC od LECO | LabRulez GCMS
Non-Targeted and Targeted Aroma Analysis of Name- Brand and Imitation Perfume Samples by GC×GC-HRT
Aplikace
| 2015 | LECO
GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství, Ostatní
Aroma Profile of Pet Food by GC-TOFMS and GCxGC-TOFMS
Aplikace
| 2012 | LECO
GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of 3-MCPD Esters in Edible Oils Using Large Volume Injection Coupled to Comprehensive Gas Chromatography – Time-of-Flight Mass Spectrometry
Aplikace
| 2010 | LECO
GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
Výrobce
GL Sciences, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Comparison of the Analysis of California Lemon Oil: GC-FID vs. GCxGC-FID
Aplikace
| 2007 | LECO
GC, GCxGC
Instrumentace
GC, GCxGC
Výrobce
Agilent Technologies, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Comparison of Two Beer Samples by GCxGC-TOFMS Utilizing the COMPARE Feature
Aplikace
| 2008 | LECO
GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
SBSE-GCxGC-TOFMS Trace Level Organochlorine and Organophosphorous Pesticides Analysis in Brewed Green Tea
Aplikace
| 2008 | LECO
GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, Termální desorpce, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Sagebrush Aromas by Headspace SPME-GCxGC-TOFMS and Utilization of Variable Modulation in the Second Dimension Separation
Aplikace
| 2013 | LECO
GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Differentiation of Fresh and Oxidized Wine Samples with HS-SPME, GC-TOFMS, and GC×GC-TOFMS
Aplikace
| 2016 | LECO
GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Wasabi Paste by SPME-GCxGC-TOFMS
Aplikace
| 2008 | LECO
GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Analysis of Multiple Classes of Cigarette Smoke Constituents by GCxGC-TOFMS
Aplikace
| 2011 | LECO
GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/TOF
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL, LECO
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Před
1
2
...
Další
Mohlo by Vás zajímat
HRMS laboratoř ALS Czech Republic v Pardubicích
St, 22.5.2024
ALS Czech Republic
Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL
Út, 21.5.2024
Altium International
Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie
Po, 20.5.2024
LabRulez
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
Webináře
O nás
Kontaktujte nás
Podmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.