GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na HeadSpace | LabRulez GCMS

    Analysis of Volatile Sulfur Compounds in Beer Using Nexis™ SCD-2030

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Investigating Food Quality Evaluation: Complete Analysis of Aroma Compounds and Metabolites in Food

    Aplikace
    | 2016 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    Analysis of Ethylene in Food Using GC/MS

    Aplikace
    | 2015 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    High Sensitivity Analysis of White Wine Aroma Components Using ITEX DHS

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Residual Solvents in Packaging and Container Materials

    Aplikace
    | 2016 | Shimadzu
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    SAMPLE PREPARATION TECHNIQUES FOR FOOD ANALYSIS

    Ostatní
    | N/A | Shimadzu
    HeadSpace, Příprava vzorků
    Instrumentace
    HeadSpace, Příprava vzorků
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Food Safety Solutions - Application Data Book

    Příručky
    | 2015 | Shimadzu
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, Příprava vzorků, GC/SQ, GC/QQQ, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ, GPC/SEC, NIR Spektroskopie, AAS, MP/ICP-AES
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Investigation of Components that Affect Flavors and Visualizing Differences in Tastes

    Aplikace
    | 2022 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ, LC/MS, LC/MS/MS, LC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Trace level quantitation of Ethylene Oxide (EtO) and 2-Chloroethanol (2-CE) in sesame seeds by using various GCMS/MS techniques with their own merits and demerits

    Aplikace
    | 2022 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Aroma for Beverage Quality Control Using Smart Aroma Database™ and the Headspace Method

    Aplikace
    | 2022 | Shimadzu
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Zpracování GCMS NIST dat v bezplatné softwarové laboratoři pro univerzity: Část 9 - 58 456 dalších spekter pro demonstrační vyhledávání v NIST, bezplatném softwaru pro univerzity

    Ne, 19.5.2024
    James Little/Mass Spec Interpretation Services

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.