GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství se zaměřením na SPME od Shimadzu | LabRulez GCMS

    Characterization of the volatile fraction of Brazilian essential oil, namely Cordia verbenaceae

    Aplikace
    | 2016 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Using Headspace SPME-GC×GC–quadMS for the Characterization of Marsala Wine

    Aplikace
    | 2015 | Shimadzu
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    The Comparison of HS-SPME and SPME Arrow Sampling Techniques Utilized to Characterize Volatiles in the Headspace of Wine over an Extended Period of Time

    Aplikace
    | 2017 | Shimadzu (Pittcon)
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Simple Analysis of Pesticides Using AOC-MEPS System

    Aplikace
    | 2012 | Shimadzu
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Quality Classification of Foods Through Analysis by Machine Learning

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    GC/MSD, SPME
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of the Yerba Mate Volatile Composition Using Solid Phase Microextraction Comprehensive 2D GC–quadMS

    Aplikace
    | 2015 | Shimadzu
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Phthalate Esters in Vegetable Oils Using Direct Immersion Solid-Phase Microextraction and Fast GC Coupled with Triple Quadrupole MS

    Aplikace
    | 2016 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    High Sensitivity Analysis of Coffee Aroma Components Using the SPME Arrow

    Aplikace
    | 2019 | Shimadzu
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    New Approach to Food Smell Analysis Using Combination of GCMS™ and GC-SCD (2)

    Aplikace
    | 2020 | Shimadzu
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Off-flavor system of Shimadzu analyzes the odor components in edible oil

    Postery
    | 2019 | Shimadzu
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Shimadzu
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    HRMS laboratoř ALS Czech Republic v Pardubicích

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.