GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Kvasný průmysl | LabRulez GCMS

    Analytical Strategies for the Determination of Deoxynivalenol and its Modified Forms in Beer: A Mini Review

    Vědecké články
    | 2015 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, HPLC, LC/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Advantages and Disadvantages of Substitution of Helium as Carrier Gas in Gas Chromatography by Hydrogen. Part III. – Sample Introduction and Detectors

    Vědecké články
    | 2013 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD
    Instrumentace
    GC, GC/MSD
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of Short Chain Fatty Acids Isomers, the sensory active products of hops aging, in Beer

    Vědecké články
    | 2013 | Kvasný průmysl
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    MEPS and It’s Using in Sample Preparation in Brewing Analytics

    Vědecké články
    | 2011 | Kvasný průmysl
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF LIPID CONTENT AND FATTY ACID REPRESENTATION IN BARLEY CARYOPSES AND MALT

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    DETERMINATION OF METHIONINE IN MALT

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    FASTER GAS CHROMATOGRAPHY AND ITS USE IN BREWING. PART 2. – THE DETERMINATION OF HIGH VOLATILE BEER FLAVOURS AFTER HEADSPACE EXTRACTION

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific, DANI Instruments
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    APPLICATION OF SOME MODERN SAMPLE PREPARATION PROCEDURES FOR QUANTITATIVE DETERMINATION OF VICINAL DIKETONES IN BEER

    Vědecké články
    | 2009 | Kvasný průmysl
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Thermo Fisher Scientific
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analytical techniques for determination of mycotoxins in barley, malt and beer: A review

    Vědecké články
    | 2019 | Kvasný průmysl
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, GC/MS/MS, HPLC, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A novel method of furan determination in beer using gas chromatography with a flame ionization detector

    Vědecké články
    | 2019 | Kvasný průmysl
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Aktualizace služeb: Úspěšná akreditace a rozšíření nabídky

    St, 24.4.2024
    ALS Czech Republic

    ANALYTIKA: Setkejte se s námi na veletrzích a konferencích

    Po, 22.4.2024
    ANALYTIKA

    Představení systému Metrohm OMNIS NIRS

    Po, 22.4.2024
    Metrohm Česká republika
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.