GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez GCMS

    TDAS 2000 Direct Thermal Extraction Applications

    Aplikace
    | 2004 | Chromtech
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    CTC Analytics, Chromtech
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Triple Quadrupole MS: The Methode of Choice for Complex Samples

    Aplikace
    | 2008 | Chromtech
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics, Chromtech
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of the fatty acid composition in refined oils and fats by alkaline transesterification

    Aplikace
    | 2018 | Axel Semrau
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, Axel Semrau, CTC Analytics, DataApex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of MCPD and glycidyl esters in foodstuff

    Aplikace
    | 2018 | Axel Semrau
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Výrobce
    Bruker, Axel Semrau, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    PROFILING OF GIN BOTANICALS BY HEADSPACE-SPME ARROW-GCXGC-MSD/FID

    Aplikace
    | 2018 | ZOEX/JSB
    GC, GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics, ZOEX/JSB
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    HIGH THROUGHPUT ANALYSIS OF MOSH AND MOAH IN FOOD AND PACKAGING

    Ostatní
    | 2016 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics, SIM
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    A Comparison of ITEX Dynamic Headspace–GC/MS to other Enrichment Techniques for Analysis of Flavoring Compounds

    Postery
    | N/A | CTC Analytics
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, HeadSpace, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    AUTOMATED WORKFLOW FOR THE DETERMINATION OF FATTY ACID METHYL ESTERS (FAME) IN FAT AND FAT CONTAINING FOOD SAMPLES USING A 90 SEC. TRANSESTERIFICATION

    Postery
    | N/A | CTC Analytics
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics, DataApex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Comparison of the manual and automated generation of calibration standards

    Aplikace
    | 2017 | CTC Analytics
    Příprava vzorků
    Instrumentace
    Příprava vzorků
    Výrobce
    CTC Analytics
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Forenzní analýza a toxikologie, Průmysl a chemie, Klinická analýza

    Determination of Odor Compounds in Water by SPME Arrow Gas Chromatography/Mass Spectrometry

    Aplikace
    | 2018 | CTC Analytics
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Zpracování GCMS NIST dat v bezplatné softwarové laboratoři pro univerzity: Část 9 - 58 456 dalších spekter pro demonstrační vyhledávání v NIST, bezplatném softwaru pro univerzity

    Ne, 19.5.2024
    James Little/Mass Spec Interpretation Services

    LABOREXPO & PROCESEXPO 2024 (doprovodný odborný program)

    Čt, 16.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #27 – Je třeba změnit výuku chemie i učebnice, myslí si Adam Jaroš z ÚOCHB

    Čt, 16.5.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.