GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství | LabRulez GCMS

    Triple Quadrupole MS: The Methode of Choice for Complex Samples

    Aplikace
    | 2008 | Chromtech
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics, Chromtech
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of MCPD and glycidyl esters in foodstuff

    Aplikace
    | 2017 | CTC Analytics
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, Příprava vzorků, GC/QQQ
    Výrobce
    Bruker, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of C2-C12 aldehydes in water by SPME on-fiber derivatization and GC/MS

    Aplikace
    | 2015 | CTC Analytics
    GC/MSD, SPME, GC/IT
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/IT
    Výrobce
    CTC Analytics
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    TDAS 2000 Direct Thermal Extraction Applications

    Aplikace
    | 2004 | Chromtech
    GC/MSD, Termální desorpce
    Instrumentace
    GC/MSD, Termální desorpce
    Výrobce
    CTC Analytics, Chromtech
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Single Magnet Mixer

    Technické články
    | N/A | Chromtech
    GC, SPME
    Instrumentace
    GC, SPME
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics, Chromtech
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Automated workflow for the determination of fatty acid methyl esters (FAME) in fat and fat containing food samples using a 90 sec. transesterification

    Aplikace
    | 2014 | CTC Analytics
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    The Use of HRMS and Statistical Analysis in the Investigation of Basmati Rice Authenticity and Potential Food Fraud

    Aplikace
    | 2014 | Waters
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF, GC/API/MS, Iontová mobilita, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/HRMS, SPME, GC/Q-TOF, GC/API/MS, Iontová mobilita, LC/TOF, LC/HRMS, LC/MS, LC/MS/MS
    Výrobce
    Agilent Technologies, Waters, CTC Analytics
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Metabolomika

    AUTOMATED WORKFLOW FOR THE DETERMINATION OF FATTY ACID METHYL ESTERS (FAME) IN FAT AND FAT CONTAINING FOOD SAMPLES USING A 90 SEC. TRANSESTERIFICATION

    Postery
    | N/A | CTC Analytics
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics, DataApex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Profiling of Gin Botanicals by Headspace-SPME-ARROW-GCXGC-MSD/FID

    Aplikace
    | 2019 | CTC Analytics
    GC, GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Instrumentace
    GC, GCxGC, GC/MSD, SPME, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies, CTC Analytics
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

    Fully automated sample preparation for the determination of plasticizers in PVC from food contact materials and toys

    Aplikace
    | 2019 | CTC Analytics
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, GC/MSD, Příprava vzorků
    Výrobce
    CTC Analytics
    Zaměření
    Životní prostředí, Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza
     

    Mohlo by Vás zajímat


    HRMS laboratoř ALS Czech Republic v Pardubicích

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.