GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace se zaměřením na GC od Axel Semrau | LabRulez GCMS

    Determination of the fatty acid composition in refined oils and fats by alkaline transesterification

    Aplikace
    | 2018 | Axel Semrau
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, Axel Semrau, CTC Analytics, DataApex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    LC-GC System Sterols

    Brožury a specifikace
    | 2017 | Axel Semrau
    GC, Příprava vzorků, HPLC
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, HPLC
    Výrobce
    Axel Semrau, DataApex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of mineral oil contaminations in foodstuff, cosmetics and packaging

    Aplikace
    | 2018 | Axel Semrau
    GC, Příprava vzorků
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků
    Výrobce
    Agilent Technologies, Axel Semrau, CTC Analytics, DataApex
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza, Ostatní

    LC-GC System MOSH/MOAH

    Brožury a specifikace
    | 2017 | Axel Semrau
    GC, Příprava vzorků, HPLC
    Instrumentace
    GC, Příprava vzorků, HPLC
    Výrobce
    Axel Semrau
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
    • Před
    • 1
    • Další
     

    Mohlo by Vás zajímat


    HRMS laboratoř ALS Czech Republic v Pardubicích

    St, 22.5.2024
    ALS Czech Republic

    Pozvánka na LABOREXPO - stánek ALTIUM INTERNATIONAL

    Út, 21.5.2024
    Altium International

    Přednáška LABOREXPO 2024: Budoucnost analýzy potravin a krmiv pomocí NIR spektrometrie

    Po, 20.5.2024
    LabRulez
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.