GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

Flavor Profiling of Beverages by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS/PFPD

Aplikace | 2000 | GERSTELInstrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Klíčová slova
PDF verze ke stažení a čtení
 

Podobná PDF

Toggle
AppNote 5/2000 Determination of Flavor and Off Flavor Compounds in Dairy Products using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MSD/ PFPD Andreas Hoffmann, Arnd Heiden Gerstel GmbH & Co. KG, Eberhard-Gerstel-Platz 1, D-45473 Mülheim an der Ruhr, Germany…
Klíčová slova
flavor, flavorabundance, abundancearoma, aromadairy, dairycompounds, compoundsgerstel, gerstelcontribute, contributeemulsified, emulsifiedsorptive, sorptiveproducts, productstime, timelactones, lactonesthermal, thermalcream, creamcheese
AppNote 5/2012 Qualitative Analysis of Coconut Water Products using Stir Bar Sorptive Extraction Combined with Thermal Desorption-GC/MS Edward A. Pfannkoch, John R. Stuff, Jacqueline A. Whitecavage Gerstel, Inc., 701 Digital Dr. Suite J, Linthicum, MD 21090, USA KEYWORDS Thermal desorption,…
Klíčová slova
sbse, sbsesorptive, sorptiveabundance, abundancegerstel, gerstelstir, stircoconut, coconutdesorption, desorptionbar, barextraction, extractionthermal, thermalcombination, combinationtdu, tdumps, mpswater, watertime
AppNote 4/2005 A Selectable Single or Multidimensional GC System with Heart-Cut Fraction Collection and Dual Detection for Trace Analysis of Complex Samples Edward A. Pfannkoch and Jacqueline A. Whitecavage Gerstel, Inc., Caton Research Center, 1510 Caton Center Drive, Suite H,…
Klíčová slova
abundance, abundancepfpd, pfpdmultidimensional, multidimensionaldimension, dimensionheart, heartunidentified, unidentifiedsulfur, sulfurheartcut, heartcutspicy, spicycut, cutidentification, identificationgerstel, gerstelcolumn, columncitrus, citrusseparation
AppNote 10/2006 Evaluation of PDMS-Based Extraction Techniques and GC-TOFMS for the Analysis of Off-flavor Chemicals in Beer Ray T. Marsili, Laura Laskonis Marsili Consulting Group, Rockford College, Starr Science Building, 5050 East State St., Rockford, IL 61008, USA KEYWORDS Beer,…
Klíčová slova
beer, beerflavor, flavorpdms, pdmsethyl, ethylabused, abusedmethional, methionalsbse, sbsedamascenone, damascenonegerstel, gersteldeconvolution, deconvolutionhsse, hssefoam, foamextraction, extractiontofms, tofmsphenyl
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.