GCMS webináře se zaměřením na SPME

GCMS webináře se zaměřením na SPME

3rd Annual Alcoholic Beverages Virtual Symposium - Beer

Evoluce sladu, chmele a chuťových sloučenin odvozených z fermentace během vaření jednosladového, jednochmelového (SMaSH) piva Ale. Rozpustné chmelové sloučeniny v pivu: z chmelového aroma na hotové pivo

3rd Annual Alcoholic Beverages Virtual Symposium - Wine

Úvahy pro rychlou SPME GC/MS analýzu kouřem ovlivněných vín. Multi Elementární analýza vína pomocí MP-AES: Vývoj, validace a aplikace.

3rd Annual Alcoholic Beverages Virtual Symposium - Spirits

Necílená a cílená analýza aromatických/chuťových sloučenin lihovin pomocí DHS-GC(-GC)-MS. Různé extrakční techniky používané k určení zájmových analytů v destilovaných lihovinách.

Forensic Applications of Rapid GC-MS: Seized Drug and Ignitable Liquid Screening

Tento webinář poskytne účastníkům přehled některých technologických pokroků, které umožňují rychlou (≈1 min) analýzu GC-MS pro 2 aplikace z oblasti forenzí chemie.

Target and non-target approaches for quality and safety testing of foods and beverages

Budeme diskutovat o inovativních a zelených analytických strategiích postupně přijímaných k zajištění kvality a bezpečnosti potravin (SPME-GCxGC-TOF MS).

Analysis of ETOX and 2-CE in various food products

Připojte se k tomuto webináři, abyste se naučili a zvládli, jak můžete ve své laboratoři vyvinout a implementovat robustní a automatizovanou metodu založenou na GC-MS/MS.

Analysis of 1,4-Dioxane in Consumer Products by Headspace-Gas Chromatography/Mass Spectrometry

Tato studie ukazuje metodologii pro detekci nízké hladiny 1,4-dioxanu ve spotřebních výrobcích včetně kosmetiky, tekutých mýdel, šamponů a čisticích prostředků.

Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Beer and Cider

2 Prezentace: Vysokoškolský výzkum aroma v oboru fermentace pomocí HS-SPME-GC-MS & Hodnocení IPA Nové Anglie pomocí TF-SPME-GC-MS.

Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Beer

3 Prezentace: Markery spotřebitelské přijatelnosti u ležáku & LC-MS Analýza humulonových složek získaných z chmele v pivu & HS-SPME Arrow/GC-MS těkavých fenolů souvisejících s kouřem v Humulus lupulus.

Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Wine

3 Prezentace: Charakterizace volných a vázaných monoterpenových alkoholů při kvašení vína & Bezrozpouštědlové extrakční techniky & Vliv výroby vína na profily prvků a specie arsenu.
 

Mohlo by Vás zajímat

Ramanův spektrometr Metrohm MIRA XTR DS a CBRNE robot

Generátory plynů nejen pro chromatografii a LC/MS

Jaká byla Česká chromatografická škola – HPLC.cz 2023?

Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití

LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.