Evoluce sladu, chmele a chuťových sloučenin odvozených z fermentace během vaření jednosladového, jednochmelového (SMaSH) piva Ale. Rozpustné chmelové sloučeniny v pivu: z chmelového aroma na hotové pivo
Necílená a cílená analýza aromatických/chuťových sloučenin lihovin pomocí DHS-GC(-GC)-MS. Různé extrakční techniky používané k určení zájmových analytů v destilovaných lihovinách.
Forensic Applications of Rapid GC-MS: Seized Drug and Ignitable Liquid Screening
Tento webinář poskytne účastníkům přehled některých technologických pokroků, které umožňují rychlou (≈1 min) analýzu GC-MS pro 2 aplikace z oblasti forenzí chemie.
Target and non-target approaches for quality and safety testing of foods and beverages
Budeme diskutovat o inovativních a zelených analytických strategiích postupně přijímaných k zajištění kvality a bezpečnosti potravin (SPME-GCxGC-TOF MS).
Analysis of ETOX and 2-CE in various food products
Připojte se k tomuto webináři, abyste se naučili a zvládli, jak můžete ve své laboratoři vyvinout a implementovat robustní a automatizovanou metodu založenou na GC-MS/MS.
Analysis of 1,4-Dioxane in Consumer Products by Headspace-Gas Chromatography/Mass Spectrometry
Tato studie ukazuje metodologii pro detekci nízké hladiny 1,4-dioxanu ve spotřebních výrobcích včetně kosmetiky, tekutých mýdel, šamponů a čisticích prostředků.
Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Beer and Cider
2 Prezentace: Vysokoškolský výzkum aroma v oboru fermentace pomocí HS-SPME-GC-MS & Hodnocení IPA Nové Anglie pomocí TF-SPME-GC-MS.
Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Beer
3 Prezentace: Markery spotřebitelské přijatelnosti u ležáku & LC-MS Analýza humulonových složek získaných z chmele v pivu & HS-SPME Arrow/GC-MS těkavých fenolů souvisejících s kouřem v Humulus lupulus.
Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Wine
3 Prezentace: Charakterizace volných a vázaných monoterpenových alkoholů při kvašení vína & Bezrozpouštědlové extrakční techniky & Vliv výroby vína na profily prvků a specie arsenu.