Headspace v plynové chromatografii (GC) webináře 2022
LabRulez: Headspace v plynové chromatografii (GC) webináře 2022
Přinášíme Vám přehled nejnovějších webinářů zaměřených na použití techniky headspace v plynové chromatografii (GC). Teorie, tipy & triky, aplikace.
Tyto webináře jsou dostupné ze záznamu nebo teprve v proběhnou a obsahují cenné informace od zkušených specialistů v oboru analytické chemie.
👉 PŘEHLED, DETAILY A REGISTRACE NALEZNETE V SEKCI WEBINÁŘE
👉 Vyhledávejte a filtrujte v téměř 2 000 GC a LC webinářích.
1. Agilent Technologies: Scratching your Head over Headspace? We’ll Help Make Things Simple
- Čt, 22.9.2022, 17:00 (CEST)
Projdeme základy headspace a jak jej můžete úspěšně implementovat v laboratoři. Budeme diskutovat o tom, jak vyvinout a optimalizovat metodu a troubleshooting v případě problémů.
2. GERSTEL: Analysis of Solid Samples using Thermal Desorption and Dynamic Headspace
- ZÁZNAM | Proběhlo St, 27.7.2022
Připojte se k Jacku Stuffovi, Ph.D., na jeho nadcházejícím webináři.
3. Agilent Technologies: Analysis of ETOX and 2-CE in various food products
- ZÁZNAM | Proběhlo Čt, 26.5.2022
Připojte se k tomuto webináři, abyste se naučili a zvládli, jak můžete ve své laboratoři vyvinout a implementovat robustní a automatizovanou metodu založenou na GC-MS/MS.
4. Agilent Technologies: Analysis of 1,4-Dioxane in Consumer Products by Headspace-Gas Chromatography/Mass Spectrometry
- ZÁZNAM | Proběhlo St, 25.5.2022
Tato studie ukazuje metodologii pro detekci nízké hladiny 1,4-dioxanu ve spotřebních výrobcích včetně kosmetiky, tekutých mýdel, šamponů a čisticích prostředků.
5. Agilent Technologies: Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Beer and Cider
- ZÁZNAM | Proběhlo Čt, 19.5.2022
2 Prezentace: Vysokoškolský výzkum aroma v oboru fermentace pomocí HS-SPME-GC-MS & Hodnocení IPA Nové Anglie pomocí TF-SPME-GC-MS.
6. Agilent Technologies: Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Beer
- ZÁZNAM | Proběhlo Út, 17.5.2022
3 Prezentace: Markery spotřebitelské přijatelnosti u ležáku & LC-MS Analýza humulonových složek získaných z chmele v pivu & HS-SPME Arrow/GC-MS těkavých fenolů souvisejících s kouřem v Humulus lupulus.
7. Agilent Technologies: Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Spirits
- ZÁZNAM | Proběhlo Út, 3.5.2022
2 Prezentace: Chromatografické techniky pro zajištění kvality lihovin: Konzistence, stabilita a kontrola dalších látek & Vývoj metod a analýza ethylkarbamátu.
8. Agilent Technologies: Selecting the Proper Head Space System for Your Analysis and User Tips
- ZÁZNAM | Proběhlo St, 23.3.2022
Agilent nabízí řadu jedinečných headspace systémů. Součástí prezentace budou softwarové možnosti a tipy a triky, které vám pomohou zvýšit vaši produktivitu.
9. PerkinElmer: What is in My Beer: Attributes and Defects
- ZÁZNAM | Proběhlo Čt, 17.3.2022
Nejlepší technika pro charakterizaci piva je pomocí headspace (HS) / plynové chromatografie (GC) / hmotnostní spektrometrie (MS). Tato metoda a technika je použitelná pro mnoho dalších matric.
10. Shimadzu Corporation: Analytical Solutions for Nitrosamines in Response to USP 1469
- ZÁZNAM | Proběhlo Čt, 10.2.2022
Seznamte se s komplexními řešeními Shimadzu pro čtyři postupy využívající HR-LCMS, HS-GC-MS/MS, LC-MS/MS a DI-GC-MS/MS, jak je uvedeno v USP General Chapter <1469> pro analýzu nitrosaminových nečistot.
11. Agilent Technologies: USP 467 - Residual Solvent Application Updates - Tips & Tricks
- ZÁZNAM | Proběhlo Čt, 10.2.2022
Chcete-li znát nejnovější trendy a pracovní postupy, zúčastněte se webináře a zjistíte, jak dosáhnout přesné a reprodukovatelné výsledkyv analýze zbytkových rozpouštědel od Agilent Technologies.
12. Shimadzu Corporation: Validating a Postmortem Forensic Volatile Analysis Method by HS-GC-FID to ANSI/ASB Standard 036
- ZÁZNAM | Proběhlo St, 9.2.2022
Nové požadavky na validaci metody pro posmrtnou forenzní metodu analýzy těkavých látek pomocí Shimadzu Nexis GC-2030 s duálními FID a automatickým vzorkovačem AOC-6000 Plus.
13. Markes International: Analysis of trace ethylene oxide residues in foods: Advances in headspace extraction technologies
- ZÁZNAM | Proběhlo Út, 8.2.2022
Jak lze zlepšit detekci ethylenoxidu v potravinách pomocí vícestupňového obohacení – headspace – trap (MSE® – HS – trap), rychlého a plně automatizovaného přístupu k odběru vzorků pro GC–MS.