GCMS webináře se zaměřením na HeadSpace

GCMS webináře se zaměřením na HeadSpace

The complete solution for cannabis testing

Poprvé v celosvětovém měřítku bude kompletní proces přípravy, extrakce a analýzy konopí pokryt v online sérii seminářů.

Scratching your Head over Headspace? We’ll Help Make Things Simple

Projdeme základy headspace a jak jej můžete úspěšně implementovat v laboratoři. Budeme diskutovat o tom, jak vyvinout a optimalizovat metodu a troubleshooting v případě problémů.

Analysis of Solid Samples using Thermal Desorption and Dynamic Headspace

Připojte se k Jacku Stuffovi, Ph.D., na jeho nadcházejícím webináři.

Analysis of ETOX and 2-CE in various food products

Připojte se k tomuto webináři, abyste se naučili a zvládli, jak můžete ve své laboratoři vyvinout a implementovat robustní a automatizovanou metodu založenou na GC-MS/MS.

Analysis of 1,4-Dioxane in Consumer Products by Headspace-Gas Chromatography/Mass Spectrometry

Tato studie ukazuje metodologii pro detekci nízké hladiny 1,4-dioxanu ve spotřebních výrobcích včetně kosmetiky, tekutých mýdel, šamponů a čisticích prostředků.

Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Beer and Cider

2 Prezentace: Vysokoškolský výzkum aroma v oboru fermentace pomocí HS-SPME-GC-MS & Hodnocení IPA Nové Anglie pomocí TF-SPME-GC-MS.

Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Beer

3 Prezentace: Markery spotřebitelské přijatelnosti u ležáku & LC-MS Analýza humulonových složek získaných z chmele v pivu & HS-SPME Arrow/GC-MS těkavých fenolů souvisejících s kouřem v Humulus lupulus.

Alcoholic Beverages Virtual Seminar - Spirits

2 Prezentace: Chromatografické techniky pro zajištění kvality lihovin: Konzistence, stabilita a kontrola dalších látek & Vývoj metod a analýza ethylkarbamátu.

Selecting the Proper Head Space System for Your Analysis and User Tips

Agilent nabízí řadu jedinečných headspace systémů. Součástí prezentace budou softwarové možnosti a tipy a triky, které vám pomohou zvýšit vaši produktivitu.

What is in My Beer: Attributes and Defects

Nejlepší technika pro charakterizaci piva je pomocí headspace (HS) / plynové chromatografie (GC) / hmotnostní spektrometrie (MS). Tato metoda a technika je použitelná pro mnoho dalších matric.
 

Mohlo by Vás zajímat

Webinář Natural product aromas, microplastics in the environment & sustainable fuels

Metrohm analýza pevných a sypkých látek jako z budoucnosti

Představujeme akční slevy (pouze do konce března) a novinky ve spotřebním materiálu

Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití

LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.