Přihlášení
Registrace
Nastavení
Filtrování
Filtrování
Obnova hesla
Obnova hesla
Fokus Václava Moravce - Moc jídla
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Česká televize
Hosté OVM: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková.

Česká televize: Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Co jíme a proč? Které potraviny jsou zdravé, které jsou bio a které škodí? A proč většinu jídla vyhazujeme do koše? Hosté: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková. Přímý přenos ze statku Vodňanský, Blíževedly

Záznam pořadu k vidění na webu České televizehttps://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11054978064-fokus-vaclava-moravce/219411030530007/obsah/716779-potravinarsky-prumysl-jana-hajslova-a-petr-kluson-i
Česká televize
 

Mohlo by Vás zajímat

EPA 8270 Re-optimized for Widest Calibration Range on the 5977 Inert Plus GC/MSD

Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

Solution for Environment & Agriculture Analysis

Brožury a specifikace
| 2020 | LECO
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

Analysis of VOCs in automotive trim components using TD-GC-MS

Aplikace
| 2020 | Thermo Fischer Scientific
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fischer Scientific, Markes
Zaměření
Životní prostředí, Materiálová analýza
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
Fokus Václava Moravce - Moc jídla
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Česká televize
Hosté OVM: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková.

Česká televize: Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Co jíme a proč? Které potraviny jsou zdravé, které jsou bio a které škodí? A proč většinu jídla vyhazujeme do koše? Hosté: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková. Přímý přenos ze statku Vodňanský, Blíževedly

Záznam pořadu k vidění na webu České televizehttps://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11054978064-fokus-vaclava-moravce/219411030530007/obsah/716779-potravinarsky-prumysl-jana-hajslova-a-petr-kluson-i
Česká televize
 

Mohlo by Vás zajímat

EPA 8270 Re-optimized for Widest Calibration Range on the 5977 Inert Plus GC/MSD

Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

Solution for Environment & Agriculture Analysis

Brožury a specifikace
| 2020 | LECO
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

Analysis of VOCs in automotive trim components using TD-GC-MS

Aplikace
| 2020 | Thermo Fischer Scientific
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fischer Scientific, Markes
Zaměření
Životní prostředí, Materiálová analýza
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
Fokus Václava Moravce - Moc jídla
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Česká televize
Hosté OVM: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková.

Česká televize: Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Co jíme a proč? Které potraviny jsou zdravé, které jsou bio a které škodí? A proč většinu jídla vyhazujeme do koše? Hosté: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková. Přímý přenos ze statku Vodňanský, Blíževedly

Záznam pořadu k vidění na webu České televizehttps://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11054978064-fokus-vaclava-moravce/219411030530007/obsah/716779-potravinarsky-prumysl-jana-hajslova-a-petr-kluson-i
Česká televize
 

Mohlo by Vás zajímat

EPA 8270 Re-optimized for Widest Calibration Range on the 5977 Inert Plus GC/MSD

Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

Solution for Environment & Agriculture Analysis

Brožury a specifikace
| 2020 | LECO
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

Analysis of VOCs in automotive trim components using TD-GC-MS

Aplikace
| 2020 | Thermo Fischer Scientific
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fischer Scientific, Markes
Zaměření
Životní prostředí, Materiálová analýza
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
Fokus Václava Moravce - Moc jídla
Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Česká televize
Hosté OVM: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková.

Česká televize: Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Co jíme a proč? Které potraviny jsou zdravé, které jsou bio a které škodí? A proč většinu jídla vyhazujeme do koše? Hosté: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková. Přímý přenos ze statku Vodňanský, Blíževedly

Záznam pořadu k vidění na webu České televizehttps://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/11054978064-fokus-vaclava-moravce/219411030530007/obsah/716779-potravinarsky-prumysl-jana-hajslova-a-petr-kluson-i
Česká televize
 

Mohlo by Vás zajímat

EPA 8270 Re-optimized for Widest Calibration Range on the 5977 Inert Plus GC/MSD

Aplikace
| 2019 | Agilent Technologies
Instrumentace
GC/MSD, GC/SQ
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Životní prostředí

Solution for Environment & Agriculture Analysis

Brožury a specifikace
| 2020 | LECO
Instrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/HRMS, GC/TOF
Výrobce
LECO
Zaměření
Životní prostředí, Potraviny a zemědělství

Analysis of VOCs in automotive trim components using TD-GC-MS

Aplikace
| 2020 | Thermo Fischer Scientific
Instrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Výrobce
Thermo Fischer Scientific, Markes
Zaměření
Životní prostředí, Materiálová analýza
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití

LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.