Přihlášení
LabRulez
Registrace
Nastavení
Filtrování
Filtrování
Obnova hesla
Obnova hesla

Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Po, 11.11.2019
| Originální článek z: Česká televize
Hosté OVM: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková.
 Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Česká televize: Fokus Václava Moravce - Moc jídla

Co jíme a proč? Které potraviny jsou zdravé, které jsou bio a které škodí? A proč většinu jídla vyhazujeme do koše? Hosté: chemik Petr Klusoň, odbornice na bezpečnost potravin Jana Hajšlová, lékař Jan Vojáček, ekologický zemědělec Martin Hutař, odborník na potravinový odpad Adam Podhola a šéfkuchařka Jana Bilíková. Přímý přenos ze statku Vodňanský, Blíževedly

Česká televize
 

Mohlo by Vás zajímat

POČÁTKY HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIE U NÁS: HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIE V ÚSTAVU FYZIKÁLNÍ CHEMIE AKADEMIE VĚD (ČÁST I)

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
---
Výrobce
---
Zaměření
---

STANOVENIE REZÍDUÍ VINYLCHLORIDU V POLYVINYLCHLORIDE PLYNOVOU CHROMATOGRAFIOU S PLAMEŇOVOIONIZAČNÝM DETEKTOROM A DÁVKOVANÍM PÁR STATICKOU METÓDOU

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
GC, HeadSpace
Výrobce
CTC Analytics
Zaměření
Průmysl a chemie, Materiálová analýza

TVORBA KOKSU POČAS KOPYROLÝZY INDIVIDUÁLNYCH A ZMESNÝCH POLYMÉROV S PRIMÁRNYM ŤAŽKÝM BENZÍNOM

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Průmysl a chemie
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
 

Mohlo by Vás zajímat

POČÁTKY HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIE U NÁS: HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIE V ÚSTAVU FYZIKÁLNÍ CHEMIE AKADEMIE VĚD (ČÁST I)

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
---
Výrobce
---
Zaměření
---

STANOVENIE REZÍDUÍ VINYLCHLORIDU V POLYVINYLCHLORIDE PLYNOVOU CHROMATOGRAFIOU S PLAMEŇOVOIONIZAČNÝM DETEKTOROM A DÁVKOVANÍM PÁR STATICKOU METÓDOU

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
GC, HeadSpace
Výrobce
CTC Analytics
Zaměření
Průmysl a chemie, Materiálová analýza

TVORBA KOKSU POČAS KOPYROLÝZY INDIVIDUÁLNYCH A ZMESNÝCH POLYMÉROV S PRIMÁRNYM ŤAŽKÝM BENZÍNOM

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Průmysl a chemie
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
 

Mohlo by Vás zajímat

POČÁTKY HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIE U NÁS: HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIE V ÚSTAVU FYZIKÁLNÍ CHEMIE AKADEMIE VĚD (ČÁST I)

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
---
Výrobce
---
Zaměření
---

STANOVENIE REZÍDUÍ VINYLCHLORIDU V POLYVINYLCHLORIDE PLYNOVOU CHROMATOGRAFIOU S PLAMEŇOVOIONIZAČNÝM DETEKTOROM A DÁVKOVANÍM PÁR STATICKOU METÓDOU

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
GC, HeadSpace
Výrobce
CTC Analytics
Zaměření
Průmysl a chemie, Materiálová analýza

TVORBA KOKSU POČAS KOPYROLÝZY INDIVIDUÁLNYCH A ZMESNÝCH POLYMÉROV S PRIMÁRNYM ŤAŽKÝM BENZÍNOM

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Průmysl a chemie
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
 

Mohlo by Vás zajímat

POČÁTKY HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIE U NÁS: HMOTNOSTNÍ SPEKTROMETRIE V ÚSTAVU FYZIKÁLNÍ CHEMIE AKADEMIE VĚD (ČÁST I)

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
---
Výrobce
---
Zaměření
---

STANOVENIE REZÍDUÍ VINYLCHLORIDU V POLYVINYLCHLORIDE PLYNOVOU CHROMATOGRAFIOU S PLAMEŇOVOIONIZAČNÝM DETEKTOROM A DÁVKOVANÍM PÁR STATICKOU METÓDOU

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
GC, HeadSpace
Výrobce
CTC Analytics
Zaměření
Průmysl a chemie, Materiálová analýza

TVORBA KOKSU POČAS KOPYROLÝZY INDIVIDUÁLNYCH A ZMESNÝCH POLYMÉROV S PRIMÁRNYM ŤAŽKÝM BENZÍNOM

Vědecké články
| 2010 | Chemické listy
Instrumentace
GC
Výrobce
Agilent Technologies
Zaměření
Průmysl a chemie
 

Podobné články

Rozhovor | Potraviny

Jsou uzeniny stejně nebezpečné jako tabák nebo azbest? Odpovídá Jana Hajšlová

Do uzenin se přidává uzenářská sůl neboli dusitan sodný. Odborníci ho považují za zdraví nebezpečný. Kvůli označení „karcinogenní“ se uzeniny ocitly ve stejné skupině jako tabák a azbest.
Video | Osobnosti

Fokus Václava Moravce Doba chemická

Všechno je – chemie. Kdy je dobrá a kdy špatná? Kde člověku slouží – a kde škodí? A proč se chemie bojíme? Sledujte Fokus Václava Moravce, tentokrát na téma Doba chemická. Záznam pořadu z VŠCHT v Praze.
Video | Potraviny

Potravinových doplňků se bojím víc než éček, můžou v nich být hormony i těžké kovy, říká expertka

Kvalita a bezpečnost potravin se v Česku podle prof. Jany Hajšlové zlepšují. Třeba jahody se ale prý bez pesticidů prakticky nevyskytují. Dobrá dieta přitom může zdravotní rizika minimalizovat.
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití

LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.