Výzkumný ústav pivovarský a sladařský Praha | LabRulez GCMS

Výzkumný ústav pivovarský a sladařský Praha

Po, 23.3.2020
| Originální článek z: Výzkumný ústav pivovarský a sladařský Praha
Výzkumný ústav pivovarský a sladařský (VÚPS) je jediným výzkumným ústavem v České republice, který se soustavně věnuje pivovarsko-sladařské problematice.
Video placeholder

Výzkumný ústav pivovarský a sladařský Praha

Výzkumný ústav pivovarský a sladařský (VÚPS) je jediným výzkumným ústavem v České republice, který se soustavně věnuje pivovarsko-sladařské problematice.

Jeho hlavním cílem je získávat nové poznatky z této oblasti a napomáhat jejich aplikaci do výrobní praxe. Nezastupitelnou roli má při rozvoji moderních technik a technologií, které by měly současně se zvyšováním efektivnosti a kvality výroby zachovávat všechny atributy českého způsobu výroby piva a tím i jeho specifické vlastnosti.

Analytické laboratoře

Špičkově vybavené analytické zkušební laboratoře (AZL) na pracovištích v Praze i v Brně provádí řadu analytických rozborů od surovin přes meziprodukty až po konečné produkty zejména pivovarského a sladařského průmyslu. Obě laboratoře jsou akreditovány podle ČSN EN ISO/IEC 17025.

I když se v laboratořích analyzují i materiály mimo oblast potravinářství, laboratoře jsou orientovány převážně do oblasti pivovarství a sladařství. Vzhledem k tomu je přehled prováděných rozborů a zkoušek, který je uveden níže, rozdělen do odpovídajících tématických kategorií. V dané kategorii je vždy uveden i kontakt, u koho lze získat podrobnější informace a analýzy případně objednat.

Výzkumný ústav pivovarský a sladařský Praha
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití

LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena.