GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

GCMS novinky se zaměřením na potraviny | LabRulez GCMS


Článek | Aplikace

Plynová chromatografie s hmotnostní detekcí Agilent: partner a řešení pro Vaši potravinářskou laboratoř

Přinášíme Vám přehled aktuálních GC/MS a GC/MS/MS aplikací v oblasti analýzy potravin. Naleznete zde ty správné postupy a metody, jak řešit Vaše analytická zadání.
St, 2.3.2022
Altium International
more

Vědecký článek | Potraviny

Nový přístup k hodnocení kvality a pravosti skotské whisky založený na plynové chromatografii a hmotnostní spektrometrií s vysokým rozlišením

Whisky je jednou z nejpopulárnějších lihovin na světě a proto je také falšována. Ve studii vědců z VŠCHT vedených prof. Hajšlovou byl pro určení druhu whiskey použit přístup necíleného skríninku těkavých látek.
Po, 11.11.2019
LabRulez
more
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.