GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
    1. Databáze

    1. Zaměření

    1. Instrumentace

    1. Výrobce

    1. Autor

    1. Typ Publikace

    1. Rok vydání

    Aplikace z oblasti Potraviny a zemědělství od Agilent Technologies | LabRulez GCMS

    Analysis of Flavor Compounds in Beer using the Integrated Agilent 8697 Headspace Sampler with the Agilent 8890 GC System

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC, HeadSpace
    Instrumentace
    GC, HeadSpace
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Response Comparison of Agilent SPME Arrows and Agilent SPME Fibers with DVB/Carbon WR/PDMS Phase for Free Volatile Phenols

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, Spotřební materiál
    Instrumentace
    GC/MSD, SPME, GC/SQ, Spotřební materiál
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of the Release of N-Nitrosamines from Rubber Teats and Soothers

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC
    Instrumentace
    GC
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství, Materiálová analýza

    Use of Salt to Increase Analyte Concentration in SPME Headspace Applications

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Determination of 2-MCPD and 3-MCPD Fatty Acid Esters in Infant Formula Using an Agilent 8890 GC System with an Agilent 5977B GC/MSD

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/SQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/SQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Free Volatile Phenols in Smoke-Impacted Wines by SPME

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Estimation of Ethylene Oxide and Ethylene Chlorohydrin in Sesame Seeds Using Agilent 8890 GC and 7000D Triple Quadupole MS System

    Aplikace
    | 2021 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Dynamic MRM/Scan Mode: Adding More Confidence to Sensitive Quantitation in Complex Foods by Triple Quadrupole GC/MS (GC/TQ)

    Aplikace
    | 2022 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Analysis of Coffee Aroma Components with Agilent PAL3 Autosampler and 7010B GC/TQ

    Aplikace
    | 2022 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, SPME, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, SPME, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství

    Estimation of Ethylene Oxide and Ethylene Chlorohydrin in Foodstuffs by HS-GC/MS/MS

    Aplikace
    | 2022 | Agilent Technologies
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Instrumentace
    GC/MSD, GC/MS/MS, HeadSpace, GC/QQQ
    Výrobce
    Agilent Technologies
    Zaměření
    Potraviny a zemědělství
     

    Mohlo by Vás zajímat


    Novinka na trhu - Agilent 8850 plynový chromatograf (GC)

    Út, 28.5.2024
    Altium International

    Najděte svou vysněnou práci v analytické chemii s LabRulez KARIÉRA!

    Ne, 26.5.2024
    LabRulez

    Podcast CHEmic #30 – Objeví se tropické nemoci i v Česku? Lék na ně hledá Evžen Bouřa z ÚOCHB

    Čt, 6.6.2024
    Ústav organické chemie a biochemie AV ČR
    Další projekty
    Sledujte nás
    Další informace
    WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
    LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.