ANALÝZA AKRYLAMIDU METODOU GC-MSVědecké články | 2013 | Chemické listy InstrumentaceGC/MSD, GC/SQZaměřeníPotraviny a zemědělstvíVýrobceAgilent TechnologiesKlíčová slovaakrylamidu, cena, merck, pro, analýza, kouř, potravin, plynných, lze, byl, byla, při, produktů, doutník, nadbytečný, přikapáváním, rozložen, sušenky, bromidu, acrylamide, nedetegováno, přídavky, draselného, obsah, metody, záchyt, potravinách, brom, analyzovaných, větší, roztoku, různých, analýze, také, velmi, vzorky, vzorků, stanovení, jako, bromace, bromičnanu, doutníku, karamelové, kuželové, lupínky, marková, perník, promývaček, silylační, umístěného
Podobná PDF
206KVASNY PRUM.61 / 2015 (7–8)Sledování obsahu akrylamidu ve vybraných potravináchSledování obsahu akrylamidu ve vybraných potravináchMonitoring of Acrylamide Content in Selected FoodsZdeněk SVOBODA1, Renata MIKULÍKOVÁ1, Olga CWIKOVÁ2, Sylvie BĚLÁKOVÁ1, Karolína BENEŠOVÁ1,VÚPS, a. s., Sladařský ústav Brno, Mostecká 7, 614 00 Brno/...
Klíčová slova
akrylamidu, akrylamiduacrylamide, acrylamidepotravinách, potravináchobsahu, obsahuvybraných, vybranýchfinnigen, finnigensledování, sledováníakrylamid, akrylamidcontent, contentobsah, obsahhranolky, hranolkydsq, dsqkyselina, kyselinafood, foodcrackers