GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
 

Podobná PDF

Toggle
3-MCPD Process Contaminant in Malt
2018|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
6 Kvasny Prum. 64 / 2018 (1) 3-MCPD Process Contaminant in Malt DOI: 10.18832/kp201802 3-MCPD Process Contaminant in Malt Procesní kontaminant 3-MCPD ve sladu Renata MIKULÍKOVÁ, Zdeněk SVOBODA, Karolína BENEŠOVÁ, Sylvie BĚLÁKOVÁ RIBM Plc, Malting Institute, Mostecká 7, CZ 614…
Klíčová slova
malt, maltbread, breadpale, palešunka, šunkapotravina, potravinachloropropanols, chloropropanolsvrstva, vrstvaham, hamfinnigan, finnigansmoked, smokedale, alebyly, bylyobsah, obsahheptafluorobutyrylimidazolem, heptafluorobutyrylimidazoleminconventional
ANALÝZA AKRYLAMIDU METODOU GC-MS
2013|Agilent Technologies|Vědecké články
Chem. Listy 107, 255260(2013) Cena Merck ších orgánů1. Z těchto důvodů v roce 1994 zařadila Mezinárodní agentura pro výzkum rakoviny akrylamid do skupiny látek s označením 2A, tedy jako „potenciální lidský karcinogen“13. Je tedy pochopitelné, že v roce 2002 vyvolal…
Klíčová slova
akrylamidu, akrylamiducena, cenamerck, merckpro, proanalýza, analýzakouř, kouřpotravin, potravinplynných, plynnýchbyl, bylbyla, bylalze, lzedoutník, doutníknadbytečný, nadbytečnýpřikapáváním, přikapávánímpři
Analysis of Essential Oils Usable for Fortification of Food Products
2016|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
Kvasny Prum. 62 / 2016 5 Analýza rostlinných silic využitelných pro fortifikaci potravinářských výrobků 157 DOI: 10.18832/kp2016021 Analýza rostlinných silic využitelných pro fortifikaci potravinářských výrobků Analysis of Essential Oils Usable for Fortification of Food Products Zdeněk SVOBODA1, Renata MIKULÍKOVÁ1, Helena…
Klíčová slova
silic, silicessential, essentialoils, oilsfortifikaci, fortifikacivyužitelných, využitelnýchpotravinářských, potravinářskýchvýrobků, výrobkůrostlinných, rostlinnýchlavender, lavenderpyrofosfát, pyrofosfátsilicích, silicíchpro, prostation, stationanalýza, analýzaobchodní
Determination of Trans-2-Nonenal in Barley Grain, Malt and Beer
2010|Thermo Fisher Scientific|Vědecké články
428 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 11–12 Stanovení obsahu trans-2-nonenalu v zrnu ječmene, sladu a pivu Stanovení obsahu trans-2-nonenalu v zrnu ječmene, sladu a pivu Determination of Trans-2-Nonenal in Barley…
Klíčová slova
spme, spmepivo, pivobarley, barleymalt, maltslad, sladextraction, extractionječmene, ječmeneječmen, ječmenenzymy, enzymypale, palefid, fidvzorek, vzorekmetodou, metodoubyla, bylavzorků
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.