GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

Identification of Furan Fatty Acids in Nutritional Oils and Fats by Multidimensional GC-MSD

Aplikace | 1994 | GERSTELInstrumentace
GCxGC, GC/MSD, GC/SQ
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Klíčová slova
PDF verze ke stažení a čtení
 

Podobná PDF

Toggle
AppNote 4/1994 Identification of Furan Fatty Acids as Minor Components of Human Lipids by Multidimensional GC-MSD Hans Günther Wahl, Anke Chrzanowski, Hartmut M. Liebich Medizinische Universitätsklinik, Zentrallabor, D-72076 Tübingen, Germany Andreas Hoffmann Gerstel GmbH & Co.KG, Eberhard-Gerstel-Platz 1, D-45473 Mülheim…
Klíčová slova
furan, furanabundance, abundancefatty, fattyacids, acidsmultidimensional, multidimensionalmsd, msdtransesterification, transesterificationgerstel, gerstelplatelets, plateletsminor, minorpentyl, pentylblood, bloodpropyl, propylhuman, humantetrasubstituted
AppNote 3/1993 Identification of Fatty Acid Methyl Esters as Minor Components in Fish Oil by Multidimensional GC-MSD: New Furan Fatty Acids Hans Günther Wahl, Hartmut M. Liebich Medizinische Universitätsklinik, Zentrallabor, D-72076 Tübingen, Germany Andreas Hoffmann Gerstel GmbH & Co.KG, Eberhard-Gerstel-Platz…
Klíčová slova
furan, furanacids, acidsfatty, fattyabundance, abundanceminor, minormsd, msdgerstel, gerstelmultidimensional, multidimensionalfish, fishfid, fidcooled, cooledheart, heartcrayfish, crayfishring, ringconcentrated
AppNote 3/2008 Determination of Aldehydes and Ketones in Oily Matrices using a Novel Dynamic Headspace Sampler Coupled to GC/MS Oliver Lerch, Carlos Gil GERSTEL GmbH & Co.KG, Eberhard-Gerstel-Platz 1, D-45473 Mülheim an der Ruhr, Germany INTRODUCTION Fatty acids are of…
Klíčová slova
gerstel, gerstelrapeseed, rapeseedfresh, freshold, olddhs, dhsheadspace, headspaceoil, oilfish, fishoils, oilsfatty, fattyhexanal, hexanalketones, ketonesaldehydes, aldehydesdynamic, dynamicmarkers
AppNote 9/2000 Flavor Profiling of Different Olive Oils with Rancidity-Monitoring by Thermal Extraction GC/MS Andreas Hoffmann, Arnd Heiden Gerstel GmbH & Co. KG, Eberhard-Gerstel-Platz 1, D-45473 Mülheim an der Ruhr, Germany KEY WORDS Olive Oil, Flavor, Off-Flavor, Rancidity, Thermal Desorption…
Klíčová slova
flavor, flavorabundance, abundancefatty, fattyodor, odorfruity, fruitythermal, thermaltallowy, tallowygerstel, gerstelvolatiles, volatilesnutty, nuttygreen, greenmushroom, mushroomsoapy, soapycucumber, cucumberextraction
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.