GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

Flavor Profiling of Different Olive Oils with Rancidity-Monitoring by Thermal Extraction GC/MS

Aplikace | 2000 | GERSTELInstrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Klíčová slova
PDF verze ke stažení a čtení
 

Podobná PDF

Toggle
AppNote 3/2014 Analysis of Aroma Compounds in Edible Oils by Direct Thermal Desorption GC/MS using Slitted Microvials Oliver Lerch Gerstel GmbH & Co. KG, Eberhard-Gerstel-Platz 1, D-45473 Mülheim an der Ruhr, Germany Alexander Hässelbarth FlavoLogic GmbH, Dompfaffweg 15, 85591 Vaterstetten,…
Klíčová slova
microvials, microvialsthermal, thermaldesorption, desorptiongerstel, gersteledible, ediblemicrovial, microvialslitted, slittedaroma, aromaoil, oilcompounds, compoundsdimethyltrisulfide, dimethyltrisulfidemethional, methionalstagnant, stagnantvolatile, volatiletransfer
AppNote 4/2006 Elimination of Non-Volatile Sample Matrix Components After GC Injection using a Thermal Desorber and Microvial Inserts Edward A. Pfannkoch, Jacqueline A. Whitecavage, Jack R. Stuff Gerstel, Inc., 701 Digital Drive, Suite J, Linthicum, MD 21090, USA KEYWORDS Microvial,…
Klíčová slova
microvial, microvialabundance, abundancegerstel, gersteltdu, tduthermal, thermaldesorber, desorbermotor, motorliquid, liquidpesticide, pesticidephenylphenol, phenylphenolmatrix, matrixallow, alloweliminate, eliminateinjection, injectionspinach
GERSTEL Application Note No. 185, 2016 2-Step Multi-Volatile Method (2-Step MVM) for Characterization of Aroma Compounds in Bread Jun Tsunokawa1, Nobuo Ochiai1, Kikuo Sasamoto1, Andreas Hoffmann2 1. GERSTEL K.K. 1-3-1 Nakane, Meguro-ku, Tokyo 152-0031 Japan 2. GERSTEL GmbH & Co.…
Klíčová slova
butter, buttercrust, crustshortening, shorteningcarbopack, carbopackaroma, aromainterior, interiorbread, breaddhs, dhsheated, heatedmvm, mvmvapor, vaporgerstel, gerstelcompounds, compoundssweet, sweethydrophilic
AppNote 5/2000 Determination of Flavor and Off Flavor Compounds in Dairy Products using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MSD/ PFPD Andreas Hoffmann, Arnd Heiden Gerstel GmbH & Co. KG, Eberhard-Gerstel-Platz 1, D-45473 Mülheim an der Ruhr, Germany…
Klíčová slova
flavor, flavorabundance, abundancearoma, aromadairy, dairycompounds, compoundsgerstel, gerstelcontribute, contributeemulsified, emulsifiedsorptive, sorptiveproducts, productstime, timelactones, lactonesthermal, thermalcream, creamcheese
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.