GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.

Corkiness in Wine - Trace Ana ly sis of 2,4,6-Trichloroanisole by Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) and Thermal Desorption GC/MS

Aplikace | 2000 | GERSTELInstrumentace
GC/MSD, Termální desorpce, GC/SQ
Zaměření
Potraviny a zemědělství
Výrobce
Agilent Technologies, GERSTEL
Klíčová slova
PDF verze ke stažení a čtení
 

Podobná PDF

Toggle
Stir Bar Sorptive Extraction: A New Way to Extract Off-Flavor Compounds in the Aquatic Environment Application Food and Flavors Authors D. Benanou, F. Acobas and M.R. De Roubin Anjou Recherche, Analytical Research Department 1 place de Turenne 94417 Saint-Maurice France…
Klíčová slova
geosmin, geosminmusty, mustywater, watermib, mibsbse, sbseextraction, extractionodorous, odoroussample, sampleabundance, abundanceodors, odorsodor, odorcompounds, compoundsrecovery, recoveryalkylbromobenzene, alkylbromobenzenewere
AppNote 1/2004 Use of a Mass Spectral Based Chemical Sensor to Discriminate Food and Beverage Samples: Olive Oils and Wine as Examples Vanessa R. Kinton, Jacqueline A. Whitecavage Gerstel, Inc., 701 Digital Drive, Suite J, Linthicum, MD 21090, USA Arnd…
Klíčová slova
chemsensor, chemsensortca, tcaolive, oliveoils, oilsabundance, abundancegerstel, gerstelunknown, unknowndegassed, degassedknn, knnpure, pureppb, ppbwine, winefaster, fasterppt, pptwere
AppNote 5/2005 Application of Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) Coupled to Thermal Desorption GC-MS for Determination of Ultra-Trace Level Compounds in Aqueous Samples Nobuo Ochiai GERSTEL K.K., 2-13-18 Nakane, Meguro-ku, Tokyo, 152-0031 Japan Sadao Nakamura Yokogawa Analytical Systems Inc. 9-1…
Klíčová slova
gerstel, gerstelsbse, sbsepdms, pdmsstir, stiraqueous, aqueousnobuo, nobuobaltussen, baltussenochiai, ochiaisadao, sadaobar, barnakamura, nakamurasub, subdesorption, desorptionextraction, extractionacetylation
Using Stir Bar Sorptive Extraction (SBSE) for Taste and Odour Measurements in Drinking Water Andy Golby Jeff Stubbs www.anatune.co.uk Purpose of this presentation • Brief introduction into Twister SBSE (focussed on Taste and Odour water contaminants) Who are Anatune? •…
Klíčová slova
twister, twistertdu, tduextraction, extractionlint, lintsbse, sbsemps, mpsstir, stiranatune, anatunepdms, pdmsrack, rackeasy, easyadd, addodour, odourwater, waterrinse
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.