GCMS
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.
 

Podobná PDF

Toggle
2 K VA S N Y P R U M . 58 / 2012 (1) Head-space analýzy v pivovarské analytice Head-space analýzy v pivovarské analytice Head-space Analysis in Brewing Analytics TOMÁŠ HORÁK, JIŘÍ ČULÍK, MARIE JURKOVÁ, PAVEL ČEJKA, VLADIMÍR KELLNER,…
Klíčová slova
space, spacehead, headpivovarské, pivovarskéanalytice, analyticeanalýzy, analýzyprovedení, provedenívzorku, vzorkubrewing, brewingstříkačky, stříkačkysyringe, syringegastight, gastightobjemu, objemunebo, neboobvykle, obvyklepři
242 Kvasny prum. 59 / 2013 (9) Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodík Výhody a nevýhody záměny helia jako nosného plynu v plynové chromatografii za vodík. Část III. – Nástřik vzorku a detektory…
Klíčová slova
vodík, vodíknosného, nosnéhodusík, dusíkhelia, heliaplynu, plynuzáměny, záměnyhydrogen, hydrogenplyn, plynplynové, plynovéjako, jakonevýhody, nevýhodyvodíku, vodíkuhelium, heliumargon, argonchromatografii
358 K VA S N Y P RU M . roč. 56 / 2010 – číslo 9 Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické analýzy při analýze nápojů … Možnosti využití moderních metod přípravy vzorků pro plynově chromatografické…
Klíčová slova
pivo, pivobeer, beerdetektor, detektorvzorek, vzorekanalyty, analytydms, dmsvíno, vínoecd, ecdextrakce, extrakceliteratura, literaturafid, fidmicroextraction, microextractionaplikace, aplikacevzorků, vzorkůtěkavé
326 K VA S N Y P RU M . 57 / 2011 (9) MEPS a jeho použití při přípravě vzorků v pivovarské analytice MEPS a jeho použití při přípravě vzorků v pivovarské analytice MEPS and It’s Using in Sample…
Klíčová slova
meps, mepspivovarské, pivovarskéanalytice, analyticejeho, jehopoužití, použitívzorků, vzorkůpři, připřípravě, přípravěextrakce, extrakcemetody, metodyalkoholů, alkoholůstanovení, stanovenípivu, pivuaromatických, aromatickýchpevné
Další projekty
Sledujte nás
Další informace
WebinářeO násKontaktujte násPodmínky užití
LabRulez s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Obsah dostupný pod licencí CC BY-SA 4.0 Uveďte původ-Zachovejte licenci.